Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Se misca un pic schimbatorul in 1-a
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Alexxx
Am observat d-abia acum dupa 6 luni de cand am masina tongue.gif ca in viteza 1 (si doar in a 1-a), atunci cand turez si plec de pe loc foarte sportiv, in secunda in care prinde aderenta si simti senzatia ca esti impins in scaun, schimbatorul de viteze se misca, cam cu 1 centimetru in spate pentru cam o secunda, dupa care revine o data ce masina urca in ture. Deci cand e acel "zvac" are loc si o miscare a schimbatorului innapoi (inspre viteza a 2-a). In alte viteze nu mai face, ori cat de violent as fi cu acceleratia, la orice RPM!

E NORMAL? biggrin.gif
CRM112
cred ca are legatura cu vre-un tampon de la cutie.
la pareri suntem buni toti smile.gif dar alta explicatie logica eu nu gasesc, in afara de posibilitatea de a fi normal (spre ex. la reno clio 2 e mult mai mult de 1 cm si e normal)
eugene12
Tampoanele de la cutie,sau pot fi si alea de la motor.Face numai in viteza 1 ptr ca atunci e zvacnirea mai mare a motorului.In viteza a treia de exemplu nu mai poti sa-l turezi atat de rpd.Parerea mea
316i
Se misca motorul si deci si cutia, d-aia sunt tampoane de cauciuc, sa permita o mica miscare, daca erau lemn iti clantzaneau dintii.
Mihai_AMD
CITAT(316i @ Dec 23 2008, 06:10 PM) *
Se misca motorul si deci si cutia, d-aia sunt tampoane de cauciuc, sa permita o mica miscare, daca erau lemn iti clantzaneau dintii.

lgh (12).gif
Silviu
Deci asa fac toate .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.