Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Discutii aparate foto
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
florin83
Intrucat am vazut ca sunt multe discutii despre aparate foto in topicul "Poze artistice" am decis sa fac un topic unde sa discutam numai despre acest subiect. Nu mut posturile de acolo aici pt ca o sa iasa o varza si nu o sa se inteleaga nimic.

Eu momentan am un Canon A590is pe care il vand si vreau sa-mi iau Nikon D40.
TiL
Eu am un Fuji S5700 de care am fost foarte multumit pentru ca mi-a permis sa setez manual timpi de expunere de pana la 4 secunde si ISO manual 64-1600.
Calitatea pozelor... e ok. Mi se par un pic ciudate, nu ies bine contururile, dar o fi din cauza ca o folosesc la 2-3 MP si senzorul e de 7.
Pozele pe Auto... evident ies naspa daca nu e soare, pentru ca le pune la ISO mare. Chiar si cu blitzul, parca.
A cedat display-ul de vreo doua luni, inca e in garantie, poate ajung sa vad ce rezolv.

E cam mare, dar pentru portabilitate am telefonul Ericsson K770i cu 3.2MP.

florin83
timpul de expunere de 4 secunde mi se pare mic rau...
la al meu pot pune pana la 15 sec..
uite chiar o poza cu 15sec si iso80:
TiL
Frumos! Eh, pentru mine setarile manuale au fost un progres fata de panarama avuta inainte, Canon A450.
alex230ro
hmm Nikon D40 as vrea si eu sa iau acum vad ca unii zic ceva de Canon d400?
io'sŪ
am (avut) un fuji finepix E550 de care am fost (sunt pt ca il mai am) foarte multumit, drept dovada moşu' mi-a adus un finepix S9000 la care inca nu stiu sa butonez biggrin.gif

o sa-l dibuiesc eu biggrin.gif nici nu prea am avut unde sa-l probez
florin83
QUOTE (alex230ro @ Dec 17 2008, 09:13 PM) *
hmm Nikon D40 as vrea si eu sa iau acum vad ca unii zic ceva de Canon d400?

400D e mult mai scump decat D40.. cred ca de banii (eventual mai pui putin) aia iti iei si D80 care e peste..
alex230ro
eu abia am de D40 tongue.gif asa ca D40 va ramane
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.