Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Blaupunkt THb 200A
BMWZone > BMW TEHNIC > Electronica / Navigatie / Audio / Video
Peter Pan
Am primit cadou asa ceva Blaupunkt THb 200A (http://www.booster.ro/car-sound/subwoofere/blaupunkt/thb-200a-3664.html?arata=comanda&PHPSESSID=cb965b58c9d6fc02d43b7934ece877f6).Stiu ca nu este ceva extraordinar dar nu sunt pretentios in ceea ce priveste bass-ul.Din pacate din lipsa de timp nu pot sa merg la un centru sa mi-l instaleze si as vrea sa-l montez singur intr-o seara.Stie cineva cum se face?User manualul nu este foarte explict in ceea ce priveste semnalul audio.De unde iau semnal audio pt el, se poate trage cumva de la boxele din spate?
Ionut
Deci ca sa il montezi, trebuie sa iti i-ei un kit de cabluri pentru curent si semnal(costa in jur de 120ron), apoi iti mai trebuie un adaptor de semnal high-low si bineinteles semnalul care il i-ei de la boxele din spate. Instalare e destul de usoara, in max o ora e gata. Tragi plusul de la baterie pana in portbagaj, pentru alimentare, apoi tragi masa de la un surub de la bancheta sau de oriunde alt undeva de pe caroserie. Apoi tragi firele de la fiecare boxa din spate + si - iar aceste firele le mufezi in adaptorul de semnal low. Din acesta adaptor vei pleca cu un cablu rca catre amplificator. Semnalul de la head-unit il i-ei de sub volan, este un fir violet si este mai gros decat celelalte, acolo vei mufa cablul de remote. Si c-am asta e. Pare complicat dar in realitate nu este.
Succes la instalare. smile.gif
Peter Pan
Super, multumesc pt info's.Am vaga impresie ca o sa fie chiar ceva mai usor biggrin.gif, am bateria in portbagaj si subwooferul a venit cu toate cablurile necesare.Nu eram sigur de unde iau semnalul audio, dar acum sunt pe deplin lamurit.
io'sŪ
ceva de genul are un prieten intr-un 5er e39, nu se aude cine stie ce, la volum mare cursa difuzorului e mare si atinge de carcasa si se aud pocnituri si diverse, la volum mic se aude ok, insa prea mic volumul ca sa-l poti folosi la drum de ex.

il are pus in cotiera de la bancheta spate
Peter Pan
din pacate mie nu mi-a intrat nici sub scaun nici sub bancheta si daca il pun in portbagaj nu se aude deloc.Asa ca il vand, mai pun niste bani si imi iau ceva pe la un 400 W...ca cica cam atat iti trebuie ca sa se simta...portbagajul la e46 fiind f antifonat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.