Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 525i break
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
INTERCEPTOR
este din 1992 are vre o 280 000 km si putine optiuni ...... suspensie low 35 spate 20 fata trapa dubla geamuri pe fata el, si piele care este moarta pe fata:PP in rest technic si optic foarte ok.era pt taica miu .il convinsesem sa renunte la dacie in schimbul la asta.dar spre fericirea unor colegi de forum cazanul break nu se poate inmatricula decat pt 1850 euro ceea ce ne depaseste si ne enerveaza.asa ca va merge cu dacia in continuare si cu diesel ul

poza
ionusunt
l-am vazut in fata casei acum cateva zile .misto drik ul tongue.gif biggrin.gif
CRM112
da, frumos; vreau si eu un dric touring...asa biggrin.gif

sper sa se rezolve totusi sad.gif
INTERCEPTOR
bestia mica
ionusunt
marfa rau un dric cu suspensie sport biggrin.gif mistio rau masinul !!!
05aBi
dric ca dric ... dar cand se supara nu cred ca ar permite sa ii stea in cale un 2.5 12v lgh (12).gif
ionusunt
asta ramane de vazut vio (36).gif
INTERCEPTOR
nu fac curse cu dric ul:P asta era pe autostrada prin germania ..cam asa am mers.cu ea
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 19 2008, 07:09 PM) *
nu fac curse cu dric ul:P asta era pe autostrada prin germania ..cam asa am mers.cu ea

cool, eror asta imi apara si la septar biggrin.gif peste 170km/ora face scandal din cauza asta.
INTERCEPTOR
la 170 imi spune sa o las mai moale.e de la nivomat.......
in fine........nu merge ceasul de temperatura.nu stiu daca din cauza ca a fost schimbat bordul sau e defect el.
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 19 2008, 09:12 PM) *
la 170 imi spune sa o las mai moale.e de la nivomat.......

Da, numai ca septar nu are asa ceva. La tine poate e din cauza ca e lasat mai jos, poate are vreun switch pe punte spate de nivel.. sau chiar are nivomat din asta?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.