Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Piese E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
liviu_redline
Dezmembrez BMW E28 528i cu cutie hidramata, Geamuri electrice, Trapa electrica, masina este tzipla si are 190.000 km.

Nu mai sunt capota si aripile care sunt vandute...

Orice piesa intrebati aici si va raspund cu poze sau info wink.gif
Mihai_AMD
pai pune-ne si noua niste poze te rugam a poate ne sare ceva in ochi
ms
TiL
Vreau aeroterma si sonda de nivel din vasul de expansiune. Sau vasul de expansiune cu totul... vedem.
S-ar putea sa iau si consola centrala.

Maine (miercuri) nu pot sa vin, ramane pe joi sau vineri dimineata.
evildeath
bara fata si fusta + proiectoare sunt?
si scaunele din fata ce culoare sunt si in ce stare se afla?
niste poze se poate?
enucos
QUOTE (liviu_redline @ Dec 9 2008, 09:40 PM) *
Dezmembrez BMW E28 528i cu cutie hidramata, Geamuri electrice, Trapa electrica, masina este tzipla si are 190.000 km.

Nu mai sunt capota si aripile care sunt vandute...

Orice piesa intrebati aici si va raspund cu poze sau info wink.gif

lasa si tu un numar de telefon sa dam mai usor de tine, interiorul de la portbagaj il ai? daca da in ce conditii e si cat vrei pe el?
TiL
Am luat azi aeroterma, brate stergatoare, sonda nivel antigel.
thumbup1.gif

Alex, sorry, m-am gandit ca nu te intereseaza fusta non-facelift si n-am facut poze.
enucos, am vazut ca interiorul de portbagaj era complet, cu mocheta groasa. Nu stiu daca-l da.
liviu_redline
0765.876.614 ... piesulitze de e28 biggrin.gif
enculescusorin
din esapament ce mai ai?
coman cosmin
Macarale fata cu tot cu butoane la ce bani?
liviu_redline
Esapamentul e complet

Geamurile electrice cu tot cu instalatie 250 lei

Call for details biggrin.gif 0765.876.614
TiL
Liviu, daca mai ai, pastreaza te rog cele doua izolatii de langa aeroterma: o pasla si buretele ala la care te bucurai biggrin.gif Mi-ar trebui daca pun consola non-AC.

PS: am rezolvat surubul buclucas, pe la 2 dimineata aveam aeroterma pe masina biggrin.gif . Mai am de pus motorasul, care nu se potriveste. S-ar putea sa ti-l cumpar si p-asta....

@sierra: m-am uitat si eu la esapament, e chiar de 2.8, fara manarii.
evildeath
niste poze mai detaliate la masina se poate?
eu te-am sunat pentru bara fata si fusta dar nu prea am timp sa trec sa le vad sad.gif
TiL
Mai bine mergi sa le vezi, ca masina e aproape lipita cu botul de un zid si nu mai poate fi miscata, ca i-a scos articulatiile.
elvislorin
salut...eu am postat din greseala de pe id-ul lui sierra..deh impartim acelasi birou...ma intereseaza evacuarea dar deocamdata trebuie sa rezolv problema cutiei...mie imi trebuie evacuarea incepand de la toba intermediara pana la final...o sa revin zilele urmatoare
Adrian Pintea
mai ai proiectoarele? se potrivesc pe e30?
elvislorin
mai e valabil anuntul?
TiL
Cred ca mai e, dar n-a mai avut timp de ea. Cheia masinii e la mine de anul trecut...
edutxu
ma mananca maxim.....
cat e motorul cu toate anexele?
lucian
QUOTE (edutxu @ Mar 3 2009, 11:14 PM) *
ma mananca maxim.....
cat e motorul cu toate anexele?

am probat un 528 la intalnirea de duminica. eram curios si hotarat sa trec la un 528(e28)
nu m-a impresionat deloc. are cuplu urias ca de diesel dar se tureaza cam greu. eu m-am razgandit. daca schimb 2.3 il schimb cu 2.5 tot m20.
TiL
QUOTE (lucian @ Mar 4 2009, 12:47 PM) *
nu m-a impresionat deloc.

rafinament la superlativ wink.gif

Ce sa zic, si 525-ul meu tragea mai vartos parca decat 528-ul pe care l-ai incercat.
Dar cand am vazut asta m-am convins ca al meu era dereglat. I-am reglat avansul cat de cat, i-am luat 4 dinti din debitmetru si sa vezi ce linistit e acum. Si nu duce lipsa de putere, acolo la 3-4000rpm, dar pana in 2500 e lenes si smooth. Nu mai simt nevoia sa-l chinui, pana in 2500 rpm in oras isi face treaba excelent. Si nu mai miroase asa rau a benzina nearsa la curu' lui.

Se tureaza greu ca are ditamai ambreiajul.

PS, 2.5 are cuplu cat TD-ul, 2.8 are chiar mai mult. Dar ajunge la el lin, spre 4000rpm, de-aia nu simti ca-ti rupe gatul. E foarte elastic.
haifisch
nu te-a impresionat 2.8-ul ala?....dar sincer ce ai fi vrut sa iti faca motorul ala ca sa te impresioneze?

mai bun un M20 nu?.... dry.gif
Sportivu
Luciane imi pare rau ca nu m-am suit si eu in 528-ul ala cu tine in dreapta ca sa te bag nitel in sperieti biggrin.gif

Apropos... acuma fara suparare, e mai impresionant un 2.3 M20 care scoate fum ca un trabi? no offence...
lucian
numai Til a inteles ce am vrut sa zic.
nu mai comentez ca-i facem off topic airea omului. daca se poate muta discutia in alta parte...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.