Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E32 730i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
evildeath
Topicul este pentru matei (nu ii merge netul)
Este vorba despre un e32 730i cu motor M60 V8 manual cu 206.000 km culoare argintiu adus acum 1 an din mother Austria si care tocmai se pregateste sa primeasca numere de Romania dupa ce a primit de mos nicolae caseta, capete de bara, bara de directie si furtune de servo si ulei
Are geamuri duble, scaune electrice incalzite din textil si aer conditionat si alarma originala bmw

bartro
Super masinuta smile.gif La multi km!
Mihai_AMD
da da,super tancul mai Matei
sa il stapanesti sanatos smile.gif
CRM112
da da da da smile.gif
misto vapor biggrin.gif buna alegere, tare combinatia v8 manual biggrin.gif
io'sŪ
cam raritate cutia manuala la motorul M60 biggrin.gif
matei
Cu greu s-au hotarat sa-mi dea si mie drumul la net smile.gif
Mersi mult, masina va ramane originala in totalitate de la mecanica pana la aspect.
Primeste articulatie fata noua + bucsi spate de la ATP (aftermarket germania) si o revizie serioasa la tot ce inseamna simering si garnitura care pierde ulei; asta pentru ca din punctul meu de vedere o masina desavarsita este o masina care pe langa aspectul exterior placut trebuie sa fie deosebit de ingrijita si in locurile neaccesibile ochiului.

O sa revin cu ceva poze mai clare si daca apuc sa-mi termin garajul de facut iarna asta chiar si cu reparatiile de rigoare, vremea nefiind tocmai favorabila pentru lucrat in curte tongue.gif
MeHigh
e superba masina, matei. iar V8-ul asta de 3l am inteles ca se tureaza ca motocicleta biggrin.gif
sa o stapanesti sanatos, si peste 5-6 ani sa o vedem cel putin in aceeasi stare.
P.S. - adu-o la intalnire, poate ne strangem mai multi in felul asta wink.gif
matei
mersi laugh.gif Urca frumos in ture dar este genul de masina de cruise la 40 km/h tongue.gif care la nevoie nu intarzie sa iti puna zambetul pe fata. Nu e urs de 2.5 dar nici balena 600 sel, e ce trebuie laugh.gif
La intalniri o sa ajung daca aflu de ele inainte sa aiba loc:))))))
ionusunt
ai inscris -o ?
evildeath
cred ca o paste un numar fata si un numar spate de bulgaria laugh.gif
io'sŪ
CITAT(evildeath @ Dec 18 2008, 12:30 AM) *
cred ca o paste un numar fata si un numar spate de bulgaria laugh.gif

mmm.. taxele sunt ft mari daca masina depaseste 140KW unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.