Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez 520i e34 sedan 1994 (24v Vanos)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ilie
Masina este lovita usor pe partea dreapta...deocamdata am doar pozele astea...in cateva zile voi poza mai detaliat masina.
Ca dotari are doar geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite, trapa electrica.
4 roti de iarna din tabla(15') + capace
4 roti de vara din aliaj(15') bbs
trusa de scule completa
213.000km
Am brieful mare si talonul..daca e vreun doritor sa o cumpere toata pt inmatriculare tongue.gif (este euro2 sigur)
Preturi informative:
motor + cutie - 400euro
rotile de tabla - 100 euro set (inclusiv anvelopele)
rotile de aliaj - 150 euro set (inclusiv anvelopele)
elemente de caroserie - 40 euro bucata (usi, aripi..etc)
barile - 70 euro buata
parbriz original - 40 euro
etc..
0766369673
bartro
Salut,
Roti de aliaj cum arate? Sunt cele cu 'faguri'? Si dimensiunile de anvelope care sunt?
Ma intereseaza pentru un E32..
Mersi smile.gif
MeHigh
poate pot vedea si eu masina asta, sa arunc un ochi la mufa de alimentare pt motor, ca am nedumeriri la mine sad.gif cu ABS-ul
P.S - ti-am dat PM pe celalalt forum, pt jantele de tabla smile.gif
bartro
QUOTE (MeHigh @ Dec 9 2008, 09:12 AM) *
poate pot vedea si eu masina asta, sa arunc un ochi la mufa de alimentare pt motor, ca am nedumeriri la mine sad.gif cu ABS-ul
P.S - ti-am dat PM pe celalalt forum, pt jantele de tabla smile.gif

Mergem impreuna eventual smile.gif
MeHigh
sigur ca da, intai sa ne raspunda smile.gif
ilie
suspend dezmembrarea masinii. azi trebuia sami inmatriculez masina mea..dar dupa cum stiti..taxa s-a triplat..deci voi circula cu 520 pana se definitiveaza situatia. imi pare rau pentru cei carora le-am promis cateceva de pe masina. se poate inchide.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.