Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E39 525d M-Paket
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Soarele
Salutare bavarezilor
Tocmai am intrat si eu aici pe forum si la recomandarea fratiorului meu db85amd deschid un topic cu prezentarea masinii mele
Este un E39 din 2001,motor 2.5d,cu M-Packet ext+int,suspensie M5,piele alcantara,dublu climatronic,incalzire scaune,senzori parcare fata-spate,pilot automat,comenzi volan,trapa el,4geam el,8airbaguri,telefon

Mihai_AMD
asa bai nene era timpul sa vi aici
ce sa zic....foarte tare masinoiul mai ales ca l-am avut sub c** de cateva ori laugh.gif
Sportivu
Bine-ai venit, tovarase SOARE! Frumoasa masina! Si eu o stiu pe viu, m-am suit in ea...si e fantastic de frumoasa!
evildeath
frumoasa masina.... tu aveai cumva un mondeo?
Mihai_AMD
CITAT(evildeath @ Dec 8 2008, 01:14 AM) *
frumoasa masina.... tu aveai cumva un mondeo?

a nu nu,ala cu mondeo care il sti tu din seara aia e intradevar cel in rosu de pe partea soferului in poza unde eu sunt in alb pe partea pasagerului,dar ala are inca mondeo.doar ne faceam si noi poze cu masina sa avem amintirti tongue.gif
MeHigh
confirm, masina exista, si eu am pus c*rul in ea. bine ai venit, Soare.
bytzu
bah esti nebun, cum naiba confirmi?smile.gif) pai nu-i a omului, ca doar nu zicea la caterinca...

welcome shefu, eu am 530d touring din 2000, imi place bara aia ta fata..poate vine moshu si la mine cu una..
MeHigh
da domne, pentru cei care nu cred cand zice omu ce masina are, eu confirm ca e a dumnealui.
Exemplu - daca punea Mihai poza cu masina, si zicea ca e a lui, nu-l luam la hidraulic ca si-a luat E39 si nu l-a udat? Poate facea misto de noi smile.gif)
MeHigh
La Multi Ani Soare !!!!!!
Sa ne traiesti, cu masina cu tot, cat mai bine posibil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.