Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand bmw e 30 motor m10 1986
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
disponibilu
vand bmw e 30 motor m10 1986 negru 2 usi inmatriculat in bucuresti pentru circulkat sau dezmembrat cum vreti la el se mai da un motor m10 complet fara cutie /un carb si multe alte piese /eleron pentru portbagaj bbs / o instalatie electrica
masina are bara stabilizare fatza motivul vanazrii este ca eu am luato so fac sa merg cu ea dar nu stiu sa ii dau de cap la instalatia electrica sa o fac sa mearga si i-am schimbat aripa stanga si are usa stanga lovita si este pusa gri
pretul este 700 euro

0723183204
jakal
poze?......ca am un 2,5 si poate il arunc pe el.........
disponibilu
masina este unde va la garaj cand ajung acolo o sa ii fac poze
disponibilu
inca nu am facut poze
pret nou 650 euro sau schimb cu dacia sport in stare de functionare

0723183204
0768732478
disponibilu
550 cu inca un motor m10
450 doar masina cu motorul ei
enculescusorin
CITAT(disponibilu @ Dec 18 2008, 12:04 AM) *
550 cu inca un motor m10
450 doar masina cu motorul ei

lasa si tu un numar de telefon...
disponibilu
0723183204
sunt scrise mai sus
wrctheo
bara aia stabilizatoare nu o dai separat? daca da, fa-i o poza si da-mi un add pe wrctheo. mersi. astept un raspuns si un pret decent.
disponibilu
boss tot ve se vinde la masina se vinde cu tot cu ea dar nu o mai gasec bara nu stiu unde este sincer dar se da cu tot cu masina
wrctheo
ok, mersi, spor la vanzare
jakal
poze.......poze..........
disponibilu
poze nu am ajuns ziua acolo sa fac si masina are usa stanga gris ca a fist lovita aripa stanga este data jos sa o schimb am alata tot neagra fara rugian si masina are porbleme la caroserie adica rugina in pareta din fatza de la motor

cine vrea sa vada si sa o cumpere asta e masina alta nu este
disponibilu
accept si schimb cu dacia sport sau normala pana in 84
jakal
hai sa-ti dau un motor 2000 tipla.cutie cardan grup..instalatie........250 euro...si nu o mai vinzi .wink.gif
disponibilu
vreau sa il dau
schimb cu orice masina
Mouse
QUOTE (disponibilu @ Dec 29 2008, 04:00 PM) *
vreau sa il dau
schimb cu orice masina

vad ca nu vrei sa dai masina...ti-am zis ceva simplu...daca nu te dai un pic peste cap niciodata nu iese nimic.......
disponibilu
crezi ca daca as mai avea timp de masina aia nu as faceo dar din lipsa de timp o si vand nu am cand sa ajung sa alerg pentru acte si alte hartii deaia o dau si la banii astia
disponibilu
QUOTE (disponibilu @ Dec 30 2008, 09:49 AM) *
crezi ca daca as mai avea timp de masina aia nu as faceo dar din lipsa de timp o si vand nu am cand sa ajung sa alerg pentru acte si alte hartii deaia o dau si la banii astia

1500 lei
disponibilu
am rezolvat cu actetle masinua nu se mai vinde ca am cerut mult pe ea asa au spus unii ok o sa stea la mine degeaba numai nu o dau pe 10 milioane
se poate inchide
disponibilu
nu am avut timp sa umblu cu actele deci din nou de vanzare
disponibilu
pentru poze " disponibilu_eu "
disponibilu
masina se da si pe un set de roti pe 14 cu cauciucuri 195 sau 205
disponibilu
1500 ron
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.