Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problele iluminare bord urs 1986
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
disponibilu
am si eu o problema am un bmw 318 1986 (incerc sa fac masina din ea ) pe bord imi arata faza lunga semnale avarii ceasurile de la benzina imi mergh stergatoarele f\ozitia faza lunga dar nu mi se aprinde bordul luminide de la avarii si tot se aprinde numai cand pun pozoiitti nu se aprinde bordul de la ce sa fie ?
sebaa
butonul de avarii clipeste cand il apesi?
incearca sa scoti fiecare siguranta pe rand, o cureti si tu cu o carpa curata- contactele ma refer- si o pui la loc. si vezi ce se intampla dupa aia.
disponibilu
da butonul de avarii clipeste si clipesc si sagetile pe bord dar nu se aprinde iluminarea bordului cand pun pozitia
sebaa
si daca dai sa reglezi intensitatea luminii de la comutatorul de lumini ce se intampla? nici o reactie?
MeHigh
poate s-au ars becurile, nu stiu cum e la E30, insa la E34 versiunea cu ceasuri cu rotite, sunt 3 becuri mari de 3W in spatele panoului. desfa cu grija, verifica acolo becurile si schimba-le daca e cazul.
disponibilu
QUOTE (sebaa @ Dec 8 2008, 03:21 PM) *
si daca dai sa reglezi intensitatea luminii de la comutatorul de lumini ce se intampla? nici o reactie?

merge si pe pozitie si faza lunga si faza scurta numai ca nu se aprind
acum m-am hotarat sa vand masina apropo u stai in ghencea ? ai ptv la nr
sebaa
QUOTE (disponibilu @ Dec 8 2008, 07:34 PM) *
merge si pe pozitie si faza lunga si faza scurta numai ca nu se aprind
acum m-am hotarat sa vand masina apropo u stai in ghencea ? ai ptv la nr

stau in dr taberei. nu am primit mesajul privat..
disponibilu
o sa incerc ms
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.