Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Impresii de la Meilenwerk [oldtimer alert!!!]
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
ccc
Meilenwerk ( http://www.meilenwerk.de/ ) este un garaj pentru masini de epoca, la Berlin.
Nu este un muzeu, ci un loc unde proprietarii isi tin oldtimerele. Au si ateliere, vanzatori, restaurant etc. biggrin.gif .
ccc
Episodul 2
ccc
Episodul 3

Inainte sa intrebati voi: nu era nici urma (roata?) de BMW pe acolo...
neamih
adevarate opere de arta. te contrazic am vazut un colt de x5, bine nu era old timer dar nici quatroporte ultimul model nu e oldtimer
florin83
prea tare..
ccc
QUOTE (neamih)
adevarate opere de arta. te contrazic am vazut un colt de x5, bine nu era old timer dar nici quatroporte ultimul model nu e oldtimer

Am vrut sa zic ca nu erau printre "exponate".
Afara in parcare erau cateva, relativ noi. x5-ul era cu vreo treaba pe acolo... biggrin.gif
neamih
pai si care sa fie explicatia??? nu au facut istorie? sunt si mai rare? nu sunt valoroase? au un loc numai al lor?
CAT
ala micu' albastru IMG_0131 nu e ISETTA?
si daca e Isetta , e si un pic de BMW , nu ? :unibrow:
ccc
Nu e Isetta. E Heinkel. Isetta a fost facute de mai multe firme, printre care si BMW, dar originalul era italienesc.
neamih
asta am crezut si eu, dar nu e... e clar trebuie sa existe o explicatie...
ccc
Isetta a fost mai intai facuta de Iso SpA (Italia) si a aparut in 1953. BMW a modificat proiectul si a inceput sa produca Isetta in 1955.
Gasesti aici multe informatii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Isetta
CAT
stiam , dar sperantza moare ultima... biggrin.gif
cristic
frumoase, vreau si eu un asa garaj :nod:
525da
Exista pensiuni pentru oameni,pentru animale,acum aflu ca sunt pensiuni si pentru masini biggrin.gif .
cristic
ce mi-ar place si mie o pensiune cu masinutele astea ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.