Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare despre jante
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E34
PaulTgMs
Care e diferenta dintre urmatoarele jante: http://www.depozituldeanvelope.ro/product_...b1ac9d4e3f44eb0
http://www.depozituldeanvelope.ro/product_...b1ac9d4e3f44eb0

Ideea e ca ma intereseaza daca primele jante (cele care scrie ca se potrivesc la 520i) se potrivesc si la un seria 3 din 1992... vad ca la prezoane tot 120 e,6.5j ... dar restul dimensiunilor nu stiu ce inseamna...
TiL
Si ET-ul e foarte important. De obicei jantele de serie 5 stau mai in afara la serie 3.
PaulTgMs
QUOTE (TiL @ Dec 3 2008, 03:02 PM) *
Si ET-ul e foarte important. De obicei jantele de serie 5 stau mai in afara la serie 3.

Cu cat , cu 1.5 cm? ... ca vad in descriptia jantelor o cifra 74 si la cealalta 72.5?
TiL
Cu 1-3 cm din ce-mi amintesc.
Adica ET obinuit la serie 5: 11-22
la serie 3: ceva gen 30-40

EDIT: m-am uitat pe linkurile tale, cele de serie 3 au ET47 (adica intrate mult in interior) iar cele de serie 5, ET18.
Diferenta e de 29mm.
ledocteur
mi-am pus ieri cauciucurile de iarna la e34 meu si jantele sunt cu et47 am impresia... si chitaie rau cand merg. deci nu lua pt seria 3 ca e enervant laugh.gif nu mai zic ca masina arata ca si cum ar sta pe capre nu pe roti
PaulTgMs
QUOTE (ledocteur @ Dec 3 2008, 05:03 PM) *
mi-am pus ieri cauciucurile de iarna la e34 meu si jantele sunt cu et47 am impresia... si chitaie rau cand merg. deci nu lua pt seria 3 ca e enervant laugh.gif nu mai zic ca masina arata ca si cum ar sta pe capre nu pe roti

Asta-i buna...pe capre... ideea e ca eu am niste jante de tabla si vreau sa le vand la cineva cu un seria 3 de asta intrebam... smile.gif Eu stau cam prost cu banii in perioada asta si mi-a oferit cineva jante pe 14 tip fagure si cauciucuri de iarna la un pret bun, acuma stau sa ma gandesc ce sa fac.... cum s-ar comporta masina pe 14 si cum ar arata? Pareri?
TiL
14" sunt destul de mici pt E34.
In plus, vezi sa nu ai surprize, e posibil sa nu intre peste etrieri.
MeHigh
@Ledocteur - cum ai reusit sa pui jante cu ET 47 pe E34?> pune o poza, sunt chiar curios cum arata
manole74
Diferenta dintre cele doua feluri de jante din linkurile de mai sus e data de diametrul butucului 72,5 sau 74mm. Nu stiu exact care merge la tine.......
PaulTgMs
QUOTE (TiL @ Dec 4 2008, 02:00 PM) *
14" sunt destul de mici pt E34.
In plus, vezi sa nu ai surprize, e posibil sa nu intre peste etrieri.

In caz ca intra pe etrier, ar putea fi vreo problema ca sunt pe 14"? ar putea crea vreo stricaciune pe undeva, sa am probleme in timpul mersului? (chiar nu ma pricep la treaba asta cu jantele dar se pare ca din posibilitati financiare nu as avea alta solutie) sad.gif
INTERCEPTOR
daca vrei neaparat iti pot vinde eu un set de table pe 15 de e 34
TiL
DACA intra 14-uri n-ai griji, doar ca trebuie cauciuc cu balon mare, sa tina masina la inaltime.
Ceva gen 205/70 R14. Merg si mai mici, dar o lasa cam jos.
La E28 am avut 205/60R14 si au fos ok, dar prefer actualele 205/60R15.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.