Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce putere are BMWul tau?
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
xox
Ca tot vine sfarsitul anului, sa facem un bilant, macar de curiozitate, sa vedem cum stam la capitolul putere pe forum.

Se pot vota mai multe optiuni, pentru cei cu mai mult de un BMW in curte.

Se pot da si declaratii mincinoase dar nu cred ca-i cazul tongue.gif

Se pot da si explicatii, mai ales pentru ultimele optiuni din poll laugh.gif
cristic
eu cred ca majoritatea au intre 100 si 149 biggrin.gif
TiL
Evident biggrin.gif
Normal, urmatorii ar fi cei cu 150-200cp.

Am cam 147 bhp.
bartro
QUOTE (TiL @ Dec 2 2008, 11:15 PM) *
Am cam 147 bhp.

Da chiar, sa trec ce e specificat din fabrica, sau sa trec cati au mai ramas?
A si daca ai mai multe masini, le adunam? sau facem medie?
TiL
poti sa selectezi mai multe optiuni wink.gif
Sau puteai, daca ai votat deja biggrin.gif
Ciupanezu
245 cp
io'sŪ
oricum ar fii, ma incadrez la 200-299 (cred) unde am si votat
xox
QUOTE (cristic @ Dec 2 2008, 11:09 PM) *
eu cred ca majoritatea au intre 100 si 149 biggrin.gif

La ora asta, vad 5 pana la 149, 4 peste 200.

QUOTE (bartro @ Dec 2 2008, 11:23 PM) *
Da chiar, sa trec ce e specificat din fabrica, sau sa trec cati au mai ramas?

Ce era specificat in fabrica e ce ne place sa credem ca inca mai avem sub capota. Ce conteaza putin "self-deceit"? E un fel de efect placebo, trebuie sa fii de acord cu mine la asta. wub.gif

QUOTE (Ciupanezu @ Dec 2 2008, 11:59 PM) *
245 cp

QUOTE (io`s @ Dec 3 2008, 12:19 AM) *
oricum ar fii, ma incadrez la 200-299 (cred) unde am si votat

Cred ca si PustiulK si M3-ul, la sfarsit de an, se incadreaza tot aici. Baba unde intra? (no offence, Ema sau Manole tongue.gif ) Si sa nu uit Vlad si Iulika ph34r.gif

QUOTE (bartro @ Dec 2 2008, 11:23 PM) *
A si daca ai mai multe masini, le adunam? sau facem medie?

Cum zicea si Lucian si scrie si topicul, aveai multiple-choice poll. Nu-i bai la urma urmei, e un poll de sfarsit de an, cu masinile care le si conducem zi de zi sau stim ca le-am putea conduce zi de zi.

Iti imaginezi daca vine Interceptor si voteaza dupa adunare ce iese? laugh.gif
MeHigh
150-199, sunt la limita de jos, sau cel putin mi-ar placea sa cred ca ii am pe toti tongue.gif
stapanul ursilor
496 cp are actualul meu e30,urmatorul m3 e30 cu m5 turbo(cu toate internele schimbate)vom vedea la anul.
Iulika0069
Is curios biggrin.gif cine e cu cealalta masina din intervalul 300-400..
paco_wonderboy
eu am 150CP pe un e46 coupe 320D biggrin.gif si sunt ff multumit de ei rolleyes.gif
the_rifle
192 sau cati mai sunt din ei . Cred ca sunt can toti avand in vedere ca am scos si catalizatorul si s-a vazut diferenta... cred ca era infundat... Sper la un M anul asta... ( 3 sau 5... ma intereseaza doar motor matze cutie si diferential . raman cu aceeasi caroserie...)

Cred ca e un motor cu o putere decenta. Nici foarte puternic nici prea slab. Pot spune ca sunt foarte multumit de acest tip de motor. La cate abuzuri si-a luat ma mir ca nu s-a " dezintegrat "....

Tot citesc pe forum de oameni care zic ca au masina de un an doi si ca le "abuzeaza".... adica dau explicatii cum ca cel putin o data pe luna ajung sa schimbe in zona rosie.... Motorul asta a vazut zona rosie aproape la fiecare plecare de pe loc.... Nu o spun pt lauda mea sau a motorului ci pt linistea celor ce "forjeaza" BMW-uri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.