stie cineva daca termostatul la M20 cel putin,se pune in carcasa lui intr-o anumita pozitie?adica am vazut ca are aripioarele alea 2,eu lam pus la nimereala desi mi se pare ca am vazut o sageata pe una din aripioare...
edutxu
Dec 1 2008, 10:34 PM
eu l am pus cu aripioarele paralelcu...pamantul, si nu stiam ca exista vre o sageata......... deci astweptam raspunsuri )
MeHigh
Dec 2 2008, 08:44 AM
DA, termostatul se monteaza CU sageata IN SUS, e o smecherie acolo, termostatul are o gaurica mica in el ( cat o pasarica de furnica ), daca il puneti cu sageata in sus, se aeriseste mai usor instalatia cand o umpleti cu lichid.
edutxu
Dec 2 2008, 03:09 PM
pffffffffff uitasem ca avem mesterul kiar langa noi.mcmos mihai, desi cred k nu mai umblu la termostat k mi e lene sa dua iarasi radiatorul jos
MeHigh
Dec 2 2008, 03:13 PM
l-am scos eu pe-al meu la M50 de 2 ori sambata, o data sa il schimb, a doua oara sa scot un surub strans prea tare si rupt acolo. aveti grija cand umblati la ele, nu strangeti ca taranu(ca mine) ca se rupe floarea la surub
Mihai_AMD
Dec 2 2008, 06:31 PM
CITAT(MeHigh @ Dec 2 2008, 03:13 PM)
l-am scos eu pe-al meu la M50 de 2 ori sambata, o data sa il schimb, a doua oara sa scot un surub strans prea tare si rupt acolo. aveti grija cand umblati la ele, nu strangeti ca taranu(ca mine) ca se rupe floarea la surub
vb de surubele aela 3 de la capac nu?alea cu cap de 10...
MeHigh
Dec 2 2008, 08:38 PM
dap, alea cu cap de 10.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.