mariursulet
Nov 30 2008, 10:24 PM
Salutare!! Cine ma poate ajuta si pe mine, cu o problema careia nu-i mai dau de cap, la un e30 -316i -m40 imi tremura volanul la plecare,de la 20 km/h in sus.Am schimbat 3 modele de jante,le-am echilibrat,nimic.Care ar putea fi problema?Eu ma gandeam ca ar fi discurile ovalizate si sa-mi bata in etrier si de-aia sa-mi dea tremuratul in volan.Am verificat caseta de directie,nu curge,nu are joc.Astept pareri,m-a disperat tremuratul asta,e tare enervant.Va multumesc!!
tomado e28 owner
Dec 1 2008, 12:43 PM
Daca esti sigur ca ai jantele+cauciucurile ok, bine centrate, mai ramane sa verifici bucsele, capetele de bara shi discurile. Succes
mariursulet
Dec 1 2008, 01:22 PM
multumesc pt raspuns .asa o sa fac si va tin la curent cu ce am rezolvat.
capitanu
Dec 1 2008, 03:17 PM
Daca ar fi de la discuri ti ar tremuta foarte rau in franare usoara si foarte putin sau deloc in mers normal.
Eu zic sa te uiti intai la bucsele de la bratele fata, la pivoti si cel mai important la capetele de bara.
mariursulet
Dec 1 2008, 09:52 PM
crede-ma ,am ridicat-o pe elevator si bucsile si pivotii sunt ok ,un capat de bara dreapta are putin joc .maine o sa le schimb pe amandoua . si cand franez simt in pedala cum tremura cu toate ca discurile sunt aproape noi si placutele la fel . o sa vad maine daca se schimba ceva ,va tin la curent.
bartro
Dec 2 2008, 10:01 AM
Nu ai cumva etrier(e) blocat? sunt culisante (cel puitn la e32 sunt). Daca sunt blocata, poate apasa o placuta de frana tot timp pe disc.
capitanu
Dec 2 2008, 08:09 PM
La e34 am eliminat aceasta problema prin schimbarea bucselor de la brate(alea rotunde care vin prinse pe lonjeroane).
mariursulet
Dec 2 2008, 09:53 PM
am schimbat si capetele de bara si nimic ,aceeasi treaba. cred ca s-ar putea sa ai dreptate in privinta etrierului, maine am sa desfac si o sa verific.multumesc.
mariursulet
Dec 10 2008, 09:10 PM
nimic aceiasi problema ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.