Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand 320D ocazie!
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
dusky
Euro 3; 136 cp,cutie manuala 5+1; geamuri electrice fata; oglinzi electrice incalzite heliomate; servo-directie; 6 airbaguri; climatronic; computer bord; proiectoare; inchidere centralizata;
a 10 a 2000 (model 2001) maneta cu obc,plasme bord in 2 culori (albastru-verde),stopuri noi sport facelift,semnale noi,faruri noi,interior crom(rama schimbator,schimbator,grile aer toate crom),volan sport cu comenzi,angel eyes,ocazie!!! Desi am dat 10 mii pe ea si am mai bagat inca 2500 in ea ma vad nevoit sa o dau in 9000 pentru ca asa merge pretul....masina merge si se comporta impecabil! Nu accept variante de nici un fel.
tomado e28 owner
Apare o diferenta de 9356 de km intre poza 7 si 4 tongue.gif Banuiesc ca una e facuta mai demult. Frumoasa masina, pacat ca se devalorizeaza in ritmul asta. Bafta la vanzare!
dusky
da ai dreptate masina are 150 de mii in prezent dar era poza frumoasa si de aceea am pus poza.mersi pentru apreciere
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.