Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar Interior 7'ar (piele)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
Peter Pan
Cumpar interior de 7'ar model 89-96 preferail sa fie de piele indiferent de stare.Buretele sa fie bun.

LE:imi cer scuze, am postat gresit.Rog un moderator sa mute topicul.Dau o bere wink.gif
ionusunt
ti-ai luat si tu masina ? biggrin.gif nu robot? biggrin.gif laugh.gif
ionut_m
0723515609 0767884321 parca avea el de vanzare unele grem misto si unele negre
Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Nov 26 2008, 09:53 PM) *
ti-ai luat si tu masina ? biggrin.gif nu robot? biggrin.gif laugh.gif

Bah nu, e caterinca robotul(mai am si eu cu cine sa vb la drumuri lungi tongue.gif).Mi s-a stricat canapeaua de la Mobexpert badtaste (9).gif .....si vreau sa imi reamenajez camera .... BMW style biggrin.gif
bartro
QUOTE (Peter Pan @ Nov 27 2008, 10:01 AM) *
Bah nu, e caterinca robotul(mai am si eu cu cine sa vb la drumuri lungi tongue.gif).Mi s-a stricat canapeaua de la Mobexpert badtaste (9).gif .....si vreau sa imi reamenajez camera .... BMW style biggrin.gif

Nu conteaza stare?
Eu am la septar interior piele neagra, reglaje manual, semi-obosit, bureti ok. As facea un upgrade la electric in stare mai buna. Dau diferenta in caz asta..
Peter Pan
Stai ca nu am inteles....Ai un interior pe care poti sa mi-l vinzi?Sau vrei la schimb?
batz
ce om!ti-a palcut ideea mea cu scaunu de birou recaro de urs? celb (4).gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.