dusky
Nov 26 2008, 01:47 PM
am o problema ciudata,am cumparat o maneta cu OBC si am montat-o in locul celei fara si de atunci nu mai imi semnalizeaza cu noua maneta dar nici cu cea veche. stiu ca trebuie activata la reprezentanta maneta ca sa mearga OBC-ul dar de ce nu imi merge semnalizarea? merge doar faza lunga si slash atat! parca nu stie sa semnalizeze nici cu noua maneta nici cu cea dinainte.stie cineva de la ce ar putea fii? e posibil sa nu mearga corect pana nu o activez la reprezentanta? sau faptul ca a vazut-o computerul masinii si nu a recunoscut-o si daia nu merge? multumesc anticipat orice idee e binevenita
MeHigh
Nov 26 2008, 03:06 PM
verifica sigurantele, poate ai facut vreun scurt in momentul montarii.
dusky
Nov 26 2008, 03:10 PM
am bosh din cate stiu eu faruril,etc... masina este din a 10 a 2000 (e46 -nonfacelift) seria de sasiu unde o gasesc? ca nu stiu....mersi mult
am verificat si sigurantele si din ochii asa par bune adika nu par intrerupte...e posibil sa aiba releu separat pe semnalizare si unul pentru avarii? ca daca e asa il caut pe ala de semnalizare si il verific....
Ionut
Nov 26 2008, 03:25 PM
seria de sasiu o gasesti pe oala dreapta fata a amortizorului...
MeHigh
Nov 26 2008, 03:37 PM
scuze dusky, nu era nimic legat de farurile tale sau serie sasiu in raspunsul meu, am dat paste la ceva gresit. nu stiu sigur daca releul pentru semnalizari e altul decat cel pentru avarii.
dusky
Nov 27 2008, 11:30 AM
am rezolvat problema nu montasem bine maneta....multumec la toti care ati incercar sa ma ajutati
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.