Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spalatorii self-service
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Darren
Vreau sa ma duc sa-mi spal masina si as dori sa execut eu cu mainile mele operatiunea asta. Stie cineva prin Bucuresti vreo spalatorie cu self-service? Pentru interior folosesc MOL-ul de langa mine, au aspirator cu fise dar ma deranjeaza ca trebuie sa stau in parcare, in frig. In plus de asta, vreau sa o spal si pe exterior eu, manual. Unde sa ma duc?
alexandru_83
In fata blocului? biggrin.gif
525da
La omw-ul de la podul Baneasa am vazut ca aveau ceva in genul asta,doar ca se ocupa un nene,insa cred ca te-ar lasa pe tine cu mare placere!Si tot in aer liber,e cam frig!
Darren
QUOTE (alexandru_83)
In fata blocului? biggrin.gif

In fatza blocului n-am canalizare (as face un mini-patinoar excelent in parcare), e frig si nu am apa si nici utilaj pt. spalat. Si cred ca e si ilegal pe deasupra tongue.gif

@525da:
O sa ma duc la acel OMV sa vad ce si cum pot face singur biggrin.gif. Merci. Am vazut undeva un loc acoperit, cu aparat de spalat care functiona pe baza de fise. La asa ceva ma gandeam..
525da
QUOTE (Darren)
@525da:
O sa ma duc la acel OMV sa vad ce si cum pot face singur biggrin.gif. Merci. Am vazut undeva un loc acoperit, cu aparat de spalat care functiona pe baza de fise. La asa ceva ma gandeam..

Si asta e acoperit,dar nu are pereti...deci e ca afara sad.gif
In orice caz,mai gandeste-te inainte sa te duci pe frigul asta sa speli singur masina!Te poti imbolnavi sad.gif
A mea e atat de murdara ca nici culoarea nu se mai vede,dar nici la spalatorie nu m-as duce smile.gif
COObra
ma OMV-ul ala mi-am spalat eu masina singur. si e si cu apa calda :unibrow:
pe de alta parte am vazut azi un renault iesit de la spalatorie si era o chestie alba plina de gheata ia afara de geamuri si capota motor. :retard:
Darren
Pai cred ca pe frigul asta si la cei 15km distanta de OMV nu ies din casa. O sa-mi incerc norocul maine la o spalatorie normala pe aici pe langa mine. Numai sa nu inghete biggrin.gif
cc_seat
QUOTE (Darren)
Am vazut undeva un loc acoperit, cu aparat de spalat care functiona pe baza de fise.

In Germania smile.gif
butcky
Am spalat-o si eu la OMV! Iti cumperi o cartela de la casa si cu ea poti sa speli de aprox. 5 min.!!! Fara 2 cartele nu faci nimic si ramai cu masina neclatita! :dis: :dis: :dis:
sixx
Daca vorbim de acelasi OMV din baneasa (cred ca e doar unul), de cateva luni de zile nu mai are self-service (Jet Wash), cred ca din cauza hotelului cu nume ciudat care a rasarit in spate. Nu mai au decat Top Wash (perii).
butcky
Eu am spalat la ala dintre CONNEX Apaca si Orhideea! :nod:
ccc
La OMV-ul de la Baneasa am spalat si eu rechinul. Fii pregatit sa platesti de vreo 2 ori daca esti genul care spala masina cu atentie.
sixx
Si eu tot acolo o spalam vara de 2-3 ori / saptamana. Fara 3 cartele/jetoane nu faceam nimic.
neamih
poti sa incerci asta maine pana in ora 14
sixx
Fairy cu lamaie sau mere ? biggrin.gif
ccc
QUOTE (sixx)
Si eu tot acolo o spalam vara de 2-3 ori / saptamana. Fara 3 cartele/jetoane nu faceam nimic.

Si cat mai costa jetonul?
sixx
4 lei din cate imi aduc aminte.
cc_seat
Si OMV-ul de la Pieptanari are self service.
butcky
http://www.oneofthelads.com/carwash.php

incercati cu "show pussy", "butt" sau "nipple" :unibrow:
Robert
QUOTE (jaffar)
pentru cine n-are rabdare, lista cu comenzi

Cel mai cool mi se pare "tune up the car".
butcky
:eek: :eek: :eek: WOW!!! :eek:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.