Christache
Nov 23 2008, 07:42 PM
Astazi am constatat ca daca ma depasez constant cu 60-70 km/h motorul meu M44 nu pastreaza temperatura constanta la jumate pe ceas cum ar fi normal. Scade aproape pana la linia urmatoare si acolo sta.
In oras ie ok sta la juma.
O sa verific maine la rece nivelul de antigel. Poate ca am un termostat betiv ? Nu se incalzeste peste jumate si nu are vascocuplaj din fabrica.
Avand in vedere ca ie pisica si nu urs o fi mai friguroasa ? Sa-i pun o patura pe el ?
MeHigh
Nov 23 2008, 07:46 PM
cum adica "nu are vascocuplaj din fabrica" ?
la drum lung, la 100-120-140 unde sta acul la temperatura?
Off-topic:
decat o patura pe el, mai bine mai infunda din circuitele radiatorului, 1-2 spire ar trebui sa ajunga .
bartro
Nov 23 2008, 08:35 PM
QUOTE (Christache @ Nov 23 2008, 07:42 PM)

Astazi am constatat ca daca ma depasez constant cu 60-70 km/h motorul meu M44 nu pastreaza temperatura constanta la jumate pe ceas cum ar fi normal. Scade aproape pana la linia urmatoare si acolo sta.
In oras ie ok sta la juma.
O sa verific maine la rece nivelul de antigel. Poate ca am un termostat betiv ? Nu se incalzeste peste jumate si nu are vascocuplaj din fabrica.
Avand in vedere ca ie pisica si nu urs o fi mai friguroasa ? Sa-i pun o patura pe el ?
Nu e in regula, poate sa fie de la termostat.
Christache
Nov 23 2008, 09:48 PM
Asta vara la drum lung a stat corect la jumate. Acuma pe rece nu am facut drumuri cu ea decat in oras si la trafic nu are probleme.
Nu are vascocuplaj are doar electroventilator. Asa am luat-o, si atata timp cat asta vara nu am avut probleme cu ea nu vad de ce i-ar trebui. Eu ma gnadesc ca asa a iesit din fabrica, ca doar nu s-o fi apucat neamtu' sa-l dea jos.
Ionut
Nov 23 2008, 10:29 PM
schimba termostatul si o sa-si revina...
316i
Nov 23 2008, 11:16 PM
M44 a avut doar electroventilator OEM. Vezi termostatul.
Duxter
Nov 24 2008, 12:17 AM
QUOTE (Ionut @ Nov 23 2008, 10:29 PM)

schimba termostatul si o sa-si revina...

+1 100%
Christache
Dec 21 2008, 08:47 PM
Schimbat termostat si acum este ok.
Se incalzeste mult mai repede si nu sare de jumate.
Multam de sfaturi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.