Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Nissan X-Trail 2.2DCI
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
florin83
2003, 116mii km
motor 2.2 diesel 116 cai
aer conditionat, geamuri electrice, volan si schimbator piele
cauciucuri vara si iarna..

Pret: 13.500E
tel: 0730586116
florin83
up
florin83
up
florin83
up
florin83
10.500€
xox
De ce are toate ceasurile pe mijloc? huh.gif
316i
Intreaba-i si tu pe aia de-au facut-o. smile.gif
georgem
QUOTE (xox @ Oct 8 2009, 07:59 AM) *

Probabil ca sa fie mai putine de modificat cand muta volanul pe dreapta...
Ionut

e tunata.... biggrin.gif
....in alta ordine de idei daca vrea sa o dea cred ca va mai trebui sa scada la pret....e o oferta acum la Nissan, acelasi model, la 16000 de euro cu tot cu tva....
florin83
Pretul nu e batut in cuie. Daca te uiti pe autovit e cam cea mai iefina..
Ionut
am vazut ca masina e ok ca pret...eu m-am referit doar la faptul ca e pacat de perioada asta, in care daca vrei sa vinzi ceva bun, tre sa vinzi la un pret de kko... sad.gif
florin83
Asa e, dar o vinde sa ia altceva si acel altceva are tot asa un pret mai mic decat in mod normal biggrin.gif

ca sa aiba torpedou si in dreapta laugh.gif

Sunt multe masini care au ceasurile pe mijoc, ce te miri? tongue.gif
xox
Ei, glumeam si eu tongue.gif . Mi se pare incomoda pozitionarea dar am vazut ca se poarta la japoneze.
CRM112
un up pt. o masina confortabila la drumuri lungi, incapatoare si cu un motor care consuma putin daca e tinut jos in ture si nu e solicitat! smile.gif
florin83
asa e.. si destul de potenta pe offroad biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (CRM112 @ Oct 8 2009, 05:27 PM) *
un up pt. o masina confortabila la drumuri lungi, incapatoare si cu un motor care consuma putin daca e tinut jos in ture si nu e solicitat! smile.gif

paio fa schimb.e34 +diferenta laugh.gif
CRM112
ce-am zis ?! huh.gif
monteria
cunosc foarte bine modelul asta si-l recomand.X-trail, Murano si 350Z sunt singurele japoneze veritabile comercializate in Romania.Masina asta chiar e Made in Japan si credeti-ma se vede o mare diferenta atat la calitatea materialelor cat si la detaliile constructive.In plus nu au problemele cu articulatiile sau ambreaj intalnite la Pathfinder, Navara, Primera .
Succes cu vanzarea, pentru o familie care mai face si iesiri la munte e o super masina.
florin83
Uite cine cunoaste smile.gif
Intradevar, e "made in japan" si este foarte fiabila. NICI o problema in ~50.000km de cand o are.
Articulatia fata a fost schimbata de curand cu piese originale.
Am uitat sa precizez ca are si un set de cauciucuri de iarna.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.