Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Prezoane jante de tabla -are cineva- ??
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Alexxx
Am cumparat ieri jante de tabla 16" (pt iarna) si cand am fost sa le montez mi-a spus cel de la Autosoft ca sunt altfel de prezoane, cu capatul plat, nu conic, ca la janta din aliaj. Ca el mi le pune asa p-astea (pe care le aveam eu de la aliaj), dar imi recomanda sa le schimb urgent!
Maine plec la munte... are cineva asa ceva? La cumpar! Sau unde pot gasi in seara asta?

Multumesc smile.gif
BBo
Bullshit.
Alexxx
CITAT(BBo @ Nov 21 2008, 09:47 AM) *
Bullshit.

Serios sunt altfel de prezoane... acum imi tine doar in conul acela. Nu intra tot prezonul pana la capat!

Are cineva?
alex230ro
hmm am auzit si eu o treaba de genu asta,ma rog vezi la Bavaria daca au asa ceva si cat costa:)
BBo
Rotile de iarna - vezi prezonul (3)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=10

Rotile de vara - vezi prezonul (4)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15
Alexxx
Au acelasi cod (mersi, Bobo)! Insa cred ca este o gresala pe real oem!
Alexxx
Am sunat acum la Filaret si au spus ca nu au un prezon special pentru roti de tabla. Insa prezonul scos de la janta mea din aliaj nu intra pana la capat la asta de tabla...intra doar pana la baza conului. Si jantele de tabla sunt chiar de E46. CIUDAT!

Atunci sa le las asa?
CRM112
eu am folosit la alta masina prezoanele de la jantele de aliaj la jantele de tabla. Intr-adevar au la capatul filetului terminatie conica, dar daca insisti si le strangi bine nu are ce sa se intample; doar nu e desurubeaza si cade roata..... ce naiba...

Intr-adevar, multa lume spune ca-s diferite prezoanele pt. jantele de tabla fata de cele pt. jantele de aliaj.
Ionut
lasa-le asa ca nu o sa ai nici o problema...si eu folosesc acelasi prezoane si pe jantele de tabla si pe cele de aliaj si nu s-a intamplat nimic si nici nu se va intampla vreodata, asa ca drum bun spre munte.... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.