Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW 318is, pachet M
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
EuNuAltul
BMW 318is,fabricatie 1995, dublu climatronic,pachet ///M full(bara fata-spate,praguri,bandouri,triple,),interior recaro(foarte bine intretinut, nu este ars, rupt-impecabil),volan-schimbator-cotiera de piele,eleron luneta+pleoape faruri Rieger,Xenon+Angel Eye, suspensie sport,jante 17" buza lata deosebite,inchidere centralizata+alarma,casetofon JVC.Masina este impecabila,ulei+filtre(ulei,aer,benzina) schimbate.Fara combinatii. PRET 5000e!!!
reactor_share
Frumoasa foc. Ai idee cat costa inmatricularea?
ionut_m
taxa de prima inmatriculare este in jur de 300 euro si restul de acte cam 100 euro
DyZ
este putin mai mult de 300 de euro inmatricularea ... depinde ce luna are prima inmatriculare ... poate fi 415 euro sau ~ 600 ... dar masina arata f bine ... eu zic ca merita ! un up de la mine succes la vanzare to_become_senile.gif
EuNuAltul
Prima inmatriculare a masinii este pe 28.11.1995 si taxa este 650e la un curs de 3.35RON, adica 2.150 RON!!
MeHigh
Ieri euro a fost cotat la 3.7985 RON. Ultima zi cand cotatia EURO a fost 3.35 este 16 oct.2007 cand valoarea euro era: 3,3561
haristeas51
eu am platit azi taxa de inatriculare la 1.8 din 1995, Euro 2. ~22mil
EuNuAltul
*taxa speciala se plateste in lei, la cursul oficial comunicat de BNR in prima zi lucratoare din luna noiembrie(depinde de luna in care paltesti) a anului precedent. Pentru 2008 acesta este 3.3515.
MeHigh
scuze, am uitat acest aspect al legislatiei noastre.
succes la vanzare, masina arata bine
walde
e fix pe gustul meu .... sper sa mai fie la vanzare cand o sa dau si eu 2.5-ul ...
EuNuAltul
valabil..
BBo
Ce jante sunt alea ?
EuNuAltul
habar nu am...sincer nici nu am cautat pe net sa vad ce-i de capul lor...
EuNuAltul
up....
EuNuAltul
up..!!!
EuNuAltul
Rog un moderator sa inchida topicul...Ms
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.