Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unde duce acest vacuum?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
sau cel putin asa zic eu ca e un furtunas de vacuum
pe furtunul care intra in tulumba de la frana e o teava subtire care e libera,obsev in poza atasata facuta pana sa demontez motronicul de pe e34 lui mihai ca era un furtunas acolo care ducea undeva
cumva duce in cabina cum e la jetronic ala de deasupra picioarelor soferului?
am pus poza si cu furtunu pe el pe masina lui mihai,si acu la mine si una de pe bmwfans
TiL
O fi cel care la E28 face ca aerul sa circule prin senzorul de temperatura din habitaclu?
tomado e28 owner
la mine la e28 vine furtunul de vacuum din habitaclu... cel ce trage aer pe la senzorul de temperatura. Dupa ce mi-am pus motor de pe un e34, am mai dus si furtunul de vacuum de la turbo... Alte idei nu am:P
bartro
Oricum la E12 pot fi anulat..
TiL
Pai... parca are interior de E28
bartro
QUOTE (TiL @ Nov 18 2008, 10:09 PM) *

chiar smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Nov 18 2008, 10:09 PM) *

CITAT(bartro @ Nov 18 2008, 10:48 PM) *
chiar smile.gif

tongue.gif tongue.gif
mda...o sa bag si eu atunci furtunasu ala la loc in cabina
TiL
trebuie sa intre in senzorul de temperatura, senzor care e fixat pe panoul de deasupra pedalierului (panoul care se da jos)
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Nov 19 2008, 01:13 AM) *
trebuie sa intre in senzorul de temperatura, senzor care e fixat pe panoul de deasupra pedalierului (panoul care se da jos)

dap,acolo intra dar am vaz ca pe o parte intra si pe cealalta iese,adica nu ramane in senzor acolo
MeHigh
la mine a disparut furtunul ala, e un mister total ce s-a intamplat cu el sad.gif
TiL
QUOTE (db85amd @ Nov 19 2008, 01:27 AM) *
dap,acolo intra dar am vaz ca pe o parte intra si pe cealalta iese,adica nu ramane in senzor acolo

Pe senzor trebuie sa ai un furtunas adaptor (un fel de vacuum), ca sa tina furtunul asta mai subtire fix.
MeHigh
am descoperit tzucumbarul unde trebuie sa intre furtunasul subtire. cum l-am descoperit, nu intrebati. furtunul nu mai era conectat la motzoflenderul ala, probabil de-asta nici nu l-am observat. cand ajung la P. in Week-end, am sa-l pun sa vedem ce se intampla. nu ii simt lipsa, ce-ar trebui sa faca?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.