Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme cu bordul
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
320_cip
Am si eu o pisicuta din 95 si numi merg bine ceasurile de la bord se tot misca nu stau fix.Stie cineva ceva??cred k e un scurt dar unde??
edutxu
QUOTE (320_cip @ Nov 13 2008, 06:02 PM) *
Am si eu o pisicuta din 95 si numi merg bine ceasurile de la bord se tot misca nu stau fix.Stie cineva ceva??cred k e un scurt dar unde??

vezi daca e buna legatura de la baterie la caroserie buna ; (masa sau impamantare...cum se keama)
Darren
Aceeasi problema am avut-o si eu (acul de la benzina si cel de temperatura mai rar). Am cautat o gramada de contacte imperfecte in afara bordului (in afara cluster instrumets), dar in urma testelor am realizat ca e ceva intern cluster-ului. L-am desfacut, dar fara sa demontez placa de baza din carcasa nu am vazut nici un "contact" imperfect. Poate fi o lipitura rece aiurea, dar n-am avut timp/dispozitie sa refac toate lipiturile. Am curatat toate contactele interne dintre cleme si piciorusele ceasurilor, dar era un remediu doar temporar (sau placebo). inclin sa cred ca e un defect al unui traseu de pe placa de baza sau o lipitura din ea. Daca gasesti rezolvarea, zi-mi si mie ce-ai facut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.