Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand E34 M50B2.5
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
antonio_kid
Masina este in stare mecanica buna, are jante de tabla noi cu cauciucuri de iarna noi , nu are nici o problema mecanica.
Optiuni : Interior piele
Servo total , Electrica toata , geamuri , oglinzi scaune, alarma , inchidere centralizata
DUBLU CLIMATRONIC FUNCTIONABIL.
OBC2 , Xenon faza scurta, ABS etc
MASINA NU SE VINDE CU JENTILE DIN POZA , DOAR CONTRA COST. JENTILE SUNT PE 17" cauciucurile sunt ca noi , nelovite. plus rezerva la fel.
PRETUL ESTE USOR NEGOCIABIL NU MA INTERESEAZA VARIANTE. PENTRU MAI MULTE INFORMATII LA TELEFON. 076.732.41.82
antonio_kid
PRETUL ESTE DE 2100E
elvislorin
un pret pt jante?
reactor_share
Chiar, un pret pentru jante, care ar fi?
evildeath
cati km are?
Rotti
esti sigur ca e 2.5 motorul?
antonio_kid
QUOTE (elvislorin @ Nov 13 2008, 09:57 PM) *
un pret pt jante?

Pretul este de 450 de euro discutabil cu tot cu cauciucuri , care au uzura de 20 la suta.+ rezerva acelasi model.

QUOTE (evildeath @ Nov 13 2008, 11:29 PM) *
cati km are?

Are 245.000 reali.

QUOTE (Rotti @ Nov 14 2008, 12:32 AM) *
esti sigur ca e 2.5 motorul?

Rotti daca stai in cartier la ramnicu sarat ma stii , intrebal pe chioru de langa 54 de masina , si da este 2.5 24valve.
Rotti
da frate te stiu, intrebam doar ce motor e ca seamana cu 2000-ul
bafta la vanzare
antonio_kid
UP, Valabil.
antonio_kid
UP 1800E fix.
Sportivu
esti proprietar? motorul este cel original al masinii? la serii cum sta? fara suparare, dar...mi se pare ciudat 1800 E pentru E34 M50B25
antonio_kid
QUOTE (Sportivu @ Dec 2 2008, 03:35 PM) *
esti proprietar? motorul este cel original al masinii? la serii cum sta? fara suparare, dar...mi se pare ciudat 1800 E pentru E34 M50B25

DE CE TI SE PARE CIUDAT? DA SUNT PROPIETAR IN ACTE , IN CARTE , TALON , NUMELE MEU.MOTORUL E FOARTE BUN , INTRADEVAR NU ESTE OMOLAGAT , DAR RAR ESTE FACUT ,SE POATE VERIFICA , LA VREMEA CAND AM CUMPARAT MASINA SA TRECUT LA OMOLOGARI ARTIFICIALE SI IN MOMENTUL IN CARE AI UN MOTOR CARE MASINA RESPECTIVA A IESIT DIN FABRICA CU MOT. ALA NU MAI TREBUIE FACUTA OMOLOGARE OBLIGATORIE ESTE CA SI CU PIESE DE SCHIIMB. ,MASINA ESTE FOARTE BUNA, AM NEVOIE URGENT DE BANI , ASTEPT ORICE TEST DACA VREI
sebaa
mai ai masina?
reactor_share
Tind sa cred ca este data demult!
sebaa
QUOTE (reactor_share @ Feb 18 2009, 01:12 AM) *
Tind sa cred ca este data demult!

da, ai avut dreptate. am sunat in seara asta si era data demult.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.