Help - Search - Members - Calendar
Full Version: de ce s-au razgandit??
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
maya
nu inteleg motivul pentru care s-au limitat doar la stadiul de concept al acestei masini ..chiar arata bine!!!
http://ro.topspeed.com/masini/stiri-despre...cs-ar66491.html
TiL
Doua posturi, doua topicuri, doua reclame mascate la acel site.
Vrem si noi sa mai vedem si alte lucruri, un post la Ce-si mai cumpara omul la masina sau Probleme ursulet sau Probleme personale biggrin.gif sau Masina mea etc.

Sa simtim si noi ca esti de-al nostru wink.gif
bartro
Noi suntem de vina smile.gif uite ce scrie: "Decizia a fost luata dupa prezentarea rezultatelor financiare pe trimestrul al treilea, trimistru care s-a terminat dezastruos pentru BMW."
Daca tot mesterim la masini vechi in loc sa cumparam unele noi, nu mai au vanzari smile.gif .
uwe
CITAT(bartro @ Nov 6 2008, 08:50 AM) *
Noi suntem de vina smile.gif uite ce scrie: "Decizia a fost luata dupa prezentarea rezultatelor financiare pe trimestrul al treilea, trimistru care s-a terminat dezastruos pentru BMW."
Daca tot mesterim la masini vechi in loc sa cumparam unele noi, nu mai au vanzari smile.gif .

dar si daca nu am fi noi astia cu masini vechi... cine naiba le mai cumpara vechiturile smile.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ Nov 6 2008, 08:50 AM) *

daca nu mai sunt ca alea vechi ? si daca nu suntem platiti destul incat sa ne permitem toti un bimmer de la 0km....

oricum si daca mi-as permite va asigur 100% ca vechi mi-as lua....adica pana in e34...sa am bani multi....mi-as lua o raritate veche ....si inca niste vechituri tongue.gif:P:P..pt ca asta ma incalzeste pe mine ...sa simt eu ca imi tarai posteriorul pe asfalt ,nu sa aud un scartz de zici ca a plecat loganul de langa mine,de fapt sa fiu eu cu rotile dand in gol , fara sa simt ceva ....si te mai si simti in seria 3 nou ca in ditamai balena fata de urs...ursu e ca o manusa , si nici 5 ul si nici 7ele nu mi se par departe (cele din generatii apropiate ) -oi fi eu inapoiat ,nu stiu . dar mi se pare ca cele vechi sunt mai aproape de cum ar trebui sa fie o masina .

@maya - arata ne si tu ursul tau tongue.gif
PushtiulK
ursuletul va ramane in istorie forever, si de ce nu se mai cumpara masini bmw noi, pt ca sunt urate, gen 5-ul nou este f urat, patratos..nici piesele de pe masinile noi nu mai sunt durabile, acum se pare ca toti producatorii auto fac masini pt piese de schimb.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.