Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Montare aer conditionat
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Vlad_RLG
Am un 325iX (fostul BUT care acum e doar spate) doar pt drift, care are aer conditionat si pe care nu il folosesc si zilele astea o sa achizitionez un 318i (m40) Cabrio.
Se poate muta instalatia de aer conditionat pe cabrio, sau e mult prea complicata treaba? e cineva pe forum care se pricepe? (contra cost, evident).
Multumesc
stapanul ursilor
QUOTE (Vlad_RLG @ Nov 3 2008, 12:12 AM) *
Am un 325iX (fostul BUT care acum e doar spate) doar pt drift, care are aer conditionat si pe care nu il folosesc si zilele astea o sa achizitionez un 318i (m40) Cabrio.
Se poate muta instalatia de aer conditionat pe cabrio, sau e mult prea complicata treaba? e cineva pe forum care se pricepe? (contra cost, evident).
Multumesc

compresorul si conductele difera de la 4 la 6 cilindri,daca era motorul tot in 4 cilindri era ok dar asa iti trebuie alte conducte si alt compresor,iti montez eu dar ne trebuie toate piesele necesare......ne auzim daca te hotarasti.
Vlad_RLG
QUOTE (stapanul ursilor @ Nov 3 2008, 12:28 AM) *
compresorul si conductele difera de la 4 la 6 cilindri,daca era motorul tot in 4 cilindri era ok dar asa iti trebuie alte conducte si alt compresor,iti montez eu dar ne trebuie toate piesele necesare......ne auzim daca te hotarasti.

Cam cat m-ar costa?
316i
Cand te hotarasti am eu compresor de 4cil si s-ar putea si suportul. Le-am avut tot pe m40.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.