Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand stopuri bmw e46 fara facelift
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Frost
au soclurile si becurile, pret 100ron sau schimb cu semnale smoked tot pt. e46 prefacelift
batz
am si eu un set de stopuri fara facelift oem cu semnal galben.deci up thumbup1.gif thumbup.gif
Frost
QUOTE (batz @ Nov 1 2008, 06:03 PM) *
am si eu un set de stopuri fara facelift oem cu semnal galben.deci up thumbup1.gif thumbup.gif

ionusunt
daca poza aia ii este adresata stimabilului domn batz ,atunci te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu vorbitul urat si de sus si sa ii ceri in mod civilizat sa isi faca un topic si eventual daca esti atat de lezat de postul lui poti cere unui admin sa il stearga . nu asa insa! aici nu se face asa wink.gif

la asta ma refer ,apare la tine in ultimul post sub citatul lui batz ....

Frost
QUOTE (ionusunt @ Nov 1 2008, 11:48 PM) *
aici nu se face asa

dar cum se procedeaza?

daca exista un topic cu vanzarea unui produs (deschis de catre un alt user), eu daca posed un produs similar pot sa postez pe un anuntul deschis de catre acesta?
ionusunt
poti sa vb frumos nu sa procedezi asa ! atat, eu am incheiat tot ce am de zis ,sper ca ai inteles ideea si sa nu o iei in nume de rau .
spor la vanzare !
batz
bai ia gata. dry.gif flm (7).gif eu doar am precizat cei drept offtopic ca am si eu de vanzare unele.probabil trebuia sa fiu direct.aici nu prea se cumpara chestii de e46 smile.gif to_become_senile.gif
Frost
up
Frost
pe langa stopuri se adauga su un set semnale fata tot galben
Frost
sint ambalate smile.gif stopuri+semnale fata, 100ron
Frost
se poate inchide, mersi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.