Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand bmw325ix
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
ledocteur
ma gandesc sa vand masina pt ca nu mai am rabdare sa-i schimb toate chichitele. istoricul masinii se gaseste la masina mea. am cumparat-o acum un an cu 2500 de euro si am investit foarte multi bani in ea si inca necesita ceva bani si rabdare ca sa ajunga ce vreau eu. masina are amortizoare noi, arcuri noi, tot sistemul de racire nou, interiorul este ok, cauciucurile au maxim 10 mii de km, jantele sunt recent reconditionate. recent am schimbat caseta de directie si pompa de servo. mai trebuie schimbate bucsele de la bascule, toba finala, axul cu came e cam uzat si bat tachetii. motorul merge ok, sta la relanti, consuma cam 16% in oras in conditiile in care eu merg semi-batraneste, uneori schimb in 2000 de ture, uneori in 6000 laugh.gif nu stiu cat sa cer pe masina, daca ar fi sa cer cat am investit as cere 7-8000 laugh.gif astept oferte daca e cineva interesat. accept si schimb depinzand de masina (neaparat sa fie bmw). poze se gasesc la masina mea
ps: am uitat sa mentionez ca nu arata prea bine... necesita tinichigerie+vopsitorie. in schimb masina este dreapta, mie asta imi place ft mult la ea. si are kit-ul de ix intreg plus eleron mtech 2.
ps2: daca se poate muta la vanzari masini ca n-am fost atent cand am dat anuntul tongue.gif
ledocteur
am uitat sa mentionez. an 1986 aprilie, 290 000 km, itp pana in octombrie 2010, la itp au iesit toate bine in afara de noxe, toate consumabilele aproape noi, si multe alte piese noi de care nu-mi mai amintesc laugh.gif
evildeath
pacat ca il dai pe domnu ursache:( chiar era unul din putinele cazane intretinute.... oricum sport la vanzare si un up din partea mea:)
Peter Pan
QUOTE (ledocteur @ Oct 28 2008, 08:20 PM) *
ma gandesc sa vand masina pt ca nu mai am rabdare sa-i schimb toate chichitele. istoricul masinii se gaseste la masina mea. am cumparat-o acum un an cu 2500 de euro si am investit foarte multi bani in ea si inca necesita ceva bani si rabdare ca sa ajunga ce vreau eu. masina are amortizoare noi, arcuri noi, tot sistemul de racire nou, interiorul este ok, cauciucurile au maxim 10 mii de km, jantele sunt recent reconditionate. recent am schimbat caseta de directie si pompa de servo. mai trebuie schimbate bucsele de la bascule, toba finala, axul cu came e cam uzat si bat tachetii. motorul merge ok, sta la relanti, consuma cam 16% in oras in conditiile in care eu merg semi-batraneste, uneori schimb in 2000 de ture, uneori in 6000 laugh.gif nu stiu cat sa cer pe masina, daca ar fi sa cer cat am investit as cere 7-8000 laugh.gif astept oferte daca e cineva interesat. accept si schimb depinzand de masina (neaparat sa fie bmw). poze se gasesc la masina mea
ps: am uitat sa mentionez ca nu arata prea bine... necesita tinichigerie+vopsitorie. in schimb masina este dreapta, mie asta imi place ft mult la ea. si are kit-ul de ix intreg plus eleron mtech 2.
ps2: daca se poate muta la vanzari masini ca n-am fost atent cand am dat anuntul tongue.gif

sad.gif vrei un e46 coupe din 2003? biggrin.gif:D
ionusunt
ti s-a luat de el ? tongue.gif
eventual schimb cu e36 1.8is de preferat coupe (neinmatriculat )
rog un admin sa mute topicu unde ii e locul smile.gif mersi
ledocteur
sus
TiL
Moved.

Oricum nu te cred ca-l vinzi tongue.gif
ledocteur
QUOTE (TiL @ Oct 29 2008, 11:05 PM) *
Moved.

Oricum nu te cred ca-l vinzi tongue.gif

mersi!
s-ar putea dar sa vad daca imi ies pasentele smile.gif
ionusunt
up asteptam oferte
alex230ro
dai diferenta la un compact? laugh.gif tongue.gif glumesc daca aveti un loc unde sa il lasati sa hiberneze va sfatuiesc sa il mai tineti:)
ionusunt
CREDE MA SI EU AS VREA ACELASI LUCRU.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.