Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand oglinzi M style
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
io's®
noi, in cutie , cu ţipla pe ele, incalzite, reglabil electric, rabatabile electric

nu stiu daca merg si pe alta serie in afara de e46 sedan, pe coupe stiu sigur ca nu merg (au fost probate)

250 € NEdiscutabil

Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment

sau schimb cu stopuri led facelift numai modelul asta
cristivw
Ai cumva si sistemul pentru rabatarea electrica?
io's®
CITAT(cristivw @ Oct 23 2008, 12:14 PM) *
Ai cumva si sistemul pentru rabatarea electrica?

nu inteleg la ce sistem te referi

daca masina e prevazuta cu rabatare electrica, am inteles ca trebuie doar setat sa recunoasca noile oglinzi, daca nu, ori trebuie sistem OEM ori facuta o inginerie de un electronist si bineinteles butonul aferent
oglinzile au rabatare electrica

eu personal daca le puneam, masina mea neavand acest sistem , o lasam asa, nu faceam nicio inginerie, la cat rabatez eu oglinzile......
cristivw
Am inteles. Deci mai este nevoie de urmatoarele chestii pentru a avea oglinzi rabatabile electric: oglinzile rabatabile (care le ai tu), modul rabatare oglinzi, buton reglaj oglinzi cu buton pentru rabatare + tras 2 fire. Atata tot. Eu am oglinzi rabatabile, mai aveam nevoie de modulul de rabatare si de butonul de comanda smile.gif
io's®
.. si sa te duci la un tester sa-ti recunoasca modulul oglinzile wink.gif

edit: oricum oglinzile se rabateaza si manual, la fel ca si oglinzile cu rabatare manuala
io's®
propietari de e46... nu vreti sa va infrumusetati masina?
ionusunt
QUOTE (io`s @ Oct 24 2008, 02:54 AM) *
propietari de e46... nu vreti sa va infrumusetati masina?

deh ....daca sunt de sedan .. era un baiat cu una rosie care si-o tot infrumuseteaza de cateva saptamani biggrin.gif ....dar dupa cum scrie si in talon , e coupeu sad.gif
io's®
anunţ valabil
io's®
CITAT(io`s @ Oct 28 2008, 06:07 PM) *
anunţ valabil

batz
QUOTE (ionusunt @ Oct 24 2008, 05:50 AM) *
deh ....daca sunt de sedan .. era un baiat cu una rosie care si-o tot infrumuseteaza de cateva saptamani biggrin.gif ....dar dupa cum scrie si in talon , e coupeu sad.gif

haha,e fara o si anunme cupeu
io's®
CITAT(batz @ Nov 8 2008, 03:16 AM) *
cupeu

laugh.gif

laugh.gif

up!

hai ca daca nu le dau le pun pe masina smile.gif
io's®
hai bai nene ca le bag la donatii pana la urma tongue.gif

laugh.gif
io's®
sold

au plecat la pitesti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.