Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar urmatoarele (pt e30)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
florin83
- diferential LSD 3.91 (doar raportul asta ma intereseaza)
- spoiler spate de mtech 1
- torpedou complet
- mecanism geamuri electrice
- mecanism trapa electrica
- placa de sub volan
316i
vindea un nene kit Mtech I original complet cu 5mil pe 4tuning mai acu cateva zile.
florin83
era acum cateva luni.. biggrin.gif
a luat da_joint spoilerul spate, iar restu s-au dat:D
asta daca vorbim de acelasi tip, desi nu cred ca sunt mai multi pe 4tuning care sa vanda kit mtech la 5mil..
mersi oricum smile.gif
Gabi_323i
ce faci ba cu regulatorul?
florin83
il pun pe masina!

nu stii ca nu merge?
Gabi_323i
laugh.gif cum sa nu mearga? tu zici de atunci cand iti ramanea turata?
florin83
pai de ce nu se intampla nimic cand ii scoti mufa?
316i
da' ce vrei sa faca, sa moara motoru' cand ii scoti mufa? laugh.gif
florin83
nu, da sa se simta... la mine merge exact la fel cu mufa sau fara..
316i
Si la mine e la fel si regulatorul e viu. Din cate stiu daca mergi cu mufa scoasa iti sare consumul mult.
Rabanne
Vezi ca daca vrei sa schimbi diferentialul spate trebuie schimbat si cel frontal;)
florin83
pai tocmai din cauza aia vreu 3.91. ca sa se inteleaga cu cel din fata. cu atat vin ix-urile din fabrica.
am mai vazut cateva modele cu 3.64, dar f. rare..
Rabanne
iX-ul vine din fabrica cu 3.64 cel manual si 3.91 cel automat. La americani 3.91 cel manual si 4.10 cel automat. Este imposibil ca cele doua diferentiale sa fie diferite. O punte s-ar fi invartit cu viteza mai mare si cealalta cu viteza mai mica lucru imposibil pentru ca toate 4 rotile sunt pe asfalt. Rezultatul ar fi fost ori ruperea lantului de distributie din caseta de transfer sau a altor componente ale transmisiei. Cine te-a informat cu privire la aceste detalii despre masina ta a facut-o eronat. Documenteaza-te mai bine si intreaba-i pe cei experimentati despre ce este vorba, altfel ajungi sa-ti strici singur iX-ul;)
florin83
nu m-a informat nimeni.. smile.gif
am vazut asta in 4-5 review-uri..
florin83
si cum aflu de care am ca pe el nu e nici o placuta.. :paranoid:
Rabanne
Te uiti pe cel din fatza, unul dintre ele trebuie sa aiba placuta pe el; in functie de cel inscriptionat sigur celalalt e pereche. Sunt mai mult ca sigur ca ai 3.64 pe masina.
Rabanne
Vitezele sunt chiar scurte, diferenta dintr-o treapta in cealalta este de circa 2-300 de ture, doar la a3-a scade acul 7-800 de ture.A5-a cand i-o dai zici ca e tot a4-a. Asa este la mine cu 3.64. IN general cutia cu rapoarte lungi este combinata cu un diferential cu raport mare:)Spun ca este 3.64 pentru ca a fost fabricata inainte de 88 cand au fost introduse unele modele cuplate cu cutie de viteze ZF, de aceea si acel raport atipic si relativ rar in acea lista.Pe modelele cu cutie Getrag cum avem noi, pe manual, va fi intotdeauna diferential de 3.64.
florin83
up
florin83
faruri cu lupa am cumparat.. raman restu smile.gif
mertan
mai oamenilor. voi aveti cartonul ala de sub bord in stare cat de cat buna?
florin83
up
florin83
din kitu mtech1 mai cumpar decat spoilerul spate. eventual si eleronul..
radufree
am regulator pt M40 316i sau 318i si consola centrala
0723-223464Radu
florin83
eu am 325 wink.gif
radufree
am regulatorul si consola centrala 0723/223464radu
florin83
ups.. consola am luat-o, da am uitat sa o sterg de acolo smile.gif
nu am ce face cu regulator de 1.6 ca mai mult ca sigur nu-i la fel + ca momentan merge bine cu asta. mersi oricum smile.gif
316i
Nu sunt la fel regulatoarele de M20 cu cele de M40.
florin83
up
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.