Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar aproape orice piesa e21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
andreiuuu
am un e 21 din care vreau sa fac ceva marfa ... imi trebuie si mie foarte multe piese : plasticele de la volan , volan in 3 spite ceva frumos , un kit de bari praguri m technic ceva ptr e21 , jante pe 15" maxim , o aripa stanga fata ( chiar daca e usor lovita dar sa nu aiba rugina ) , flanse de amortizoare ptr spate , toba finala , si cel mai important o pompa de frana si articulatie fata . nu trebuie sa le aiba unul singur pe toate . adun de la toti . vreau sa fac din masina asta ceva frumos rau
Mihai_AMD
CITAT(andreiuuu @ Oct 13 2008, 04:28 AM) *
am un e 21 din care vreau sa fac ceva marfa ... imi trebuie si mie foarte multe piese : plasticele de la volan , volan in 3 spite ceva frumos , un kit de bari praguri m technic ceva ptr e21 , jante pe 15" maxim , o aripa stanga fata ( chiar daca e usor lovita dar sa nu aiba rugina ) , flanse de amortizoare ptr spate , toba finala , si cel mai important o pompa de frana si articulatie fata . nu trebuie sa le aiba unul singur pe toate . adun de la toti . vreau sa fac din masina asta ceva frumos rau

bafta cu proiectul si pune si tu poze pe parcursul lucrului la setiunea "masna mea''
cred ca ai nimerit bine aici sunt o gramada de baieti u e21-uri
INTERCEPTOR
are un prieten un e 21 intreg de vanzare.pt piese.
Rotti
am eu tot ce ai enumerat tu acolo da-mi un tel 0765952181
andreiuuu
interceptor , ce bani vrea pe el ? si o sa te sun si pe tine rotti .... 10q
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.