Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand e28 :(
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Sheva
Masina cred ca o stiti multi dintre voi. E din '83, culoarea Bahamabeige-metallic, anul trecut a fost facut de la A la Z, are ABS, geamuri electrice - fata, AC, discuri pe spate, discuri ventilate pe fata, faruri smoked + angel eyes + geamuri clare, instalatie GPL omologata.

Pret: 3500 euro neg.

Tel.: 0745/076783
0770/123132

... mai multe detalii aveti aici:

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4959
stecherro
iti dau la schimb bmw-ul meu + o diferenta! cauta-ma daca esti de acord
Sportivu
Omul are nevoie de bani...masina are, abia si-a cumparat E36 biggrin.gif
Sheva
Nu sunt interesat de nici un fel de schimb. Masina este in starea in care se vede in poze, nu bate nimic la ea, directia facuta anul trecut, motorul merge foarte bine si pe gaz, si pe benzina. In acest pret intra intra inca o masina cu piesele ce a mai ramas din ea. Mai pun niste poze ...
Sheva
.................
Silviu
Poate nu maine sau peste o luna, dar o sa vina vremea cand O SA REGRETI ca ai vandut masina !!!
Sheva
stiu sad.gif
Sheva
Am si uitat sa trec la dotari alarma si inchiderea centralizata (cele 4 usi + portbagaj + usita de la buson). ITP-ul expira in noiembrie, dar de aia o sa ma ocup eu inainte de a ajunge la urmatorul proprietar, deci va avea ITP valabil pana la sfarsitul anului 2010.
Sheva
3300 euro fix; cu BBS-urile de 17" (bine-nteles) + un set de iarna pe 14"
Sheva
Ieri am schimbat si rulmentul fata-stanga, deja ma enerva enorm de inainte de intalnire sad.gif
lucian
masina e revopsita, iar shadow line-ul e original?
reactor_share
Daca ar fi sa vinzi BBS-urile separat, cat ai cere?
Doar informativ, nu vreau sa incurc.
Sheva
QUOTE (lucian @ Oct 23 2008, 07:24 PM) *
masina e revopsita, iar shadow line-ul e original?

Daca te uiti in link-ul mentionat in primul meu post din acest topic, o sa ai raspunsurile biggrin.gif

QUOTE (reactor_share @ Oct 23 2008, 08:53 PM) *
Daca ar fi sa vinzi BBS-urile separat, cat ai cere?
Doar informativ, nu vreau sa incurc.

Nu m-am gandit inca nici o clipa, sa le vand separat, dar fara 700 sigur nu le dau
reactor_share
QUOTE (Sheva @ Oct 23 2008, 10:02 PM) *
Daca te uiti in link-ul mentionat in primul meu post din acest topic, o sa ai raspunsurile biggrin.gif

Nu m-am gandit inca nici o clipa, sa le vand separat, dar fara 700 sigur nu le dau

Daca ar fi RON cred ca ai putea sa faci o licitatie si sa iei mai mult. Dar cred ca e vb de EURO. Succes cu vanzarea masinii.
manole74
EURO, mai mult ca sigur! Nu sunt orice jante.
nahor
masina e foarte frumoasasi merita toti banii
succes la vanzare
Ciupanezu
Superbă!
batz
vai cat de frumaosa e... wub.gif
Sheva
2 poze .....
Sportivu
hehe, ce strategic le-ai parcat acolo, rechinu are grija de "funduletu`" pisicutei biggrin.gif
Sheva
2500 euro fix, fara BBSuri. Maine-poimaine mai pun niste poze ...
MeHigh
inca o data o spun, mare pacat ca trebuie sa vinzi masina asta. insa, stiu prin ce treci acum cu amandoua ( doar e recesiune, deh sad.gif ).
succes la vanzare.
Sheva
Am pus setul de iarna, dar inainte sa iau jos BBSurie am mai facut niste poze, iata ...
Sheva
Am uitat sa va anunt, ca ieri am reusit sa fac cu succes ITP-ul, deci verificare valabila pana la data de 05.11.2010. Si mai pun niste poze ...
reactor_share
Frumos. UP!
ionusunt
frumos exemplar . pacat ca il dai .
gpl mai are instalat ?
Sheva
Da, are GPLul, e foarte rentabil, si merge bine si pe gaz biggrin.gif
Sheva
Cateva poze cu BBS-urile pe 14"Click to view attachment
reactor_share
Intr-adevar BBS-urile pe 17 schimba aspectul total. Ma gandesc din ce in ce mai mult sa-mi cumpar asemenea 4 exemplare.
Succes cu vanzarea.
Sportivu
Schimba numai prestanta. Mie imi plac foarte mult si astea pe 14...dau senzatia de masina joasa, aproape de asfalt, competitiva biggrin.gif
Sheva
UP !!!!!
Sheva
valabil in continuare ...
TiL
ummm... Sold?
Hai sa vedem ce zice noul proprietar.
MeHigh
what? la cine a ajuns? sper sa aiba grija de ea, si sheva sa fie impacat.
Sportivu
trebuia sa ajunga la mine, insa...eu nu am avut banii disponibili asa repede smile.gif
Sheva
Intr-adevar masina s-a vandut; a ajuns la un tip de aici din Oradea. I-am zis sa aiba grija mare de ea daca nu vrea sa o incurce cu mine biggrin.gif
Sheva
Masina este din nou de vanzare, tipul la care l-am vandut vrea sa-si cumpere e34. Este in aceeasi stare masina, nu bate nimic la ea, functioaneaza si arata impecabil. O sa pun si niste poze facute acum recent.

Pret: 2600 euro neg.

Tel.: 0745/355684
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.