Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Merita masina asta 5000euro???
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
ccc
Pare alergata serios... :retard:
Eu n-as lua-o. Oricum, cred ca f. rar poti gasi un 318is in stare buna, pt. ca sunt foarte cautate de "wanna-be racers". biggrin.gif
Kane
Nu.
alex230ro
QUOTE (ccc)
Pare alergata serios...  :retard:  
Eu n-as lua-o. Oricum, cred ca f. rar poti gasi un 318is in stare buna, pt. ca sunt foarte cautate de "wanna-be racers".  :D

Asta e o ofensa adusa tuturor racerilor biggrin.gif :ninja: oricum masina are motor de 2,5 24 valve zice acolo,cat despre ce a suferit la viata ei...
TiL
... are cutia rupta deci a spus tot biggrin.gif
SUPERBEC
e 100 de euro o cutie ce dreacu, asta e problema?

daca motorul merge bine conteaza in ce stare e articulatia, daca a fost lovita rau, si cum arata interioru.

daca dai pana in 4500 eu zic ca merita.
uwe
eu am vazut masina si arata destul de bine la momentul respectiv
florin83
eu am vazut-o la legal racing de la casa poporului (prin decembrie) si arata cam naspa..
da_joint poate sa confirme..
neamih
faptul ca e coupe reprezinta un plus din pct meu de vedere. dar motor schimbat nu imi suna bine, si daca e si in acte schimbat iar nu suna bine ca o sa platesti taxe mari.
da_joint
in poza arata cum arata....insa in realitate parea cam alergata...
Florine.....nu pe asta l-a tras garda pe dreapta ca dadea cercuri???
florin83
:eek: :eek: nu stiu.. nu mai tin minte smile.gif
neamih
zice ceva cumva si de anul de fabricatie? oricum sa vezi inainte cu cat iei cutia de viteze
haifisch
poate legat la ochi sa o iau pe aia
Florian_xkk
uita-te pe aceeasi pagina pe care ai gasit anuntul si o sa gasesti si un film cu masina respectiva cum o rupe un gagiu, care, ca sa fie totul ok loveste si vreo 3 spectatori si un gard de protectie.
Viper05
asta e ala care a lovit spectatorii?? :eek: eu asa imi aminteam ca avea numere straine
Florian_xkk
avea un carton pe numar in film, asta e k m-am uitat eu la film exact cand am vazut topicul fiinca mi s-a parut cunoscuta masina. as fi pu si filmul dar e prea mare si nu pot sa-l tai
florin83
ce film? un link se poate?
Florian_xkk
link-ul nu-l mai stiu dar daca vrei iti trimit filmul pe mail sau pe messenger. si poate reusesti tu sa il pui.
florin83
mersi Florian_xkk pt film! smile.gif

link
speed
NU.
Cutia defecta spune tot.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.