Help - Search - Members - Calendar
Full Version: poze cu ursi ..mor mor morrrrrrrrrprin bucuresti
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
INTERCEPTOR
ati fost prinsi prin bucuresti:PP
INTERCEPTOR
sper sa nu cometati iar si sa faceti fitze.nu stiu sa sterg numerele.
mertan
picture 394 nu e masina lui florin?
florin83
nope.. a mea e mai cracanata si are roti mai late smile.gif
si din spate nu cred ca ma vad la volan (am scaunu jos de tot) smile.gif)
INTERCEPTOR
again
INTERCEPTOR
:Pmai avem la arhiva si e 36 e 34 e 39 x5 si x 3 de prin bucuresti:PPP si 7 ari
Gabi_323i
ba uite ce inalta era pe spate :eek: :eek: :eek: pt florin tongue.gif
alex, ce toba smechera biggrin.gif
kel cica are 3.5
si coaja lu bec biggrin.gif biggrin.gif
butcky
WRC-ul...
florin83
sunt mai vechi astea, nu?
butcky
da
cred ca nu avea motorul de m
eu il stiu de cand era un simplu cazan, pentru ca il parca in spatele blocului la mine biggrin.gif
INTERCEPTOR
noutati
florin83
324td
a venit o data tipul cu masina (e in fata la mine) la mine cand vroiam sa plec si m-a intrebat daca a mea e turbo sau e diesel normal :retard:
la cum face toba aia si motoru... :drool:
mertan
sa va aduc si eu niste poze? e bmw-ul al unui preten de-al meu din tecuci. are sub capota un proaspat propulsor de 3.5 de pe un 5-ar. am sa aduc poze cu el. joi fac si eu poze la el. ca ma duc sa ma faca o tura cu el.
haifisch
mertan....fa si tu poze....sa vedem ce misuna prin bacau biggrin.gif
mertan
in bacau la capitolul urshi misca masina mea. si mai este unu cu semnu de la nike pe luneta si cu tribale pe capota. da per total arata binishor, il stiu pe proprietar. nu prea sunt ursi prin bacau. este una cam in stare impecabila e sotk stok. am sai fac poze. ce prind fotografiez.
io'sŪ
OFF TOPIC
@mertan:
nu poti sa faci la un fel sa nu mai fleshuiesti cu masina aia care iti tine locul la semnatura?... ca tare ma deranjeaza cand citesc posturile tale sau cele de pe langa ale tale
butcky
QUOTE (io's)
OFF TOPIC
@mertan:
nu poti sa faci la un fel sa nu mai fleshuiesti cu masina aia care iti tine locul la semnatura?... ca tare ma deranjeaza cand citesc posturile tale sau cele de pe langa ale tale

subscriu... :nod:
mertan
acuma va place?
Ionut
puteai sa lasi masina, numai sa-i fi oprit faza lunga... biggrin.gif tongue.gif
florin83
puteai sa stingi farurile, nu cred ca ii deranja poza biggrin.gif
mertan
lasa. pe altii ii deranjeaza. daca asha zic ei...
florin83
ai pus botu? biggrin.gif
mertan
eu cedez primul. nu ma pun in gura cu nimeni.
Azeea
QUOTE (florin83)
324td
a venit o data tipul cu masina (e in fata la mine) la mine cand vroiam sa plec si m-a intrebat daca a mea e turbo sau e diesel normal :retard:

cand te-am intrebat, mah, aberatia asta? mad.gif
ca nu-mi aduc aminte? [-X
io'sŪ
nu pe bune.. masina nu ma deranja dar farurile alea.... si ai vazut ca nu sunt singurul
merci oricum!
florin83
QUOTE (Azeea)
QUOTE (florin83)
324td

cand te-am intrebat, mah, aberatia asta? mad.gif
ca nu-mi aduc aminte? [-X

haha.. nu de tine era vorba ci de proprietarul ursului din pozele puse de mine in postul la care ai dat quote.
era un 324td si cand a auzit-o pe a mea m-a intrebat aia!
Azeea
biggrin.gif
mertan
azi in bacau am vazut un urs de la voi din bucuresti. este unul rosu cu numar B ?? TWN e in 4 portiere. pe spate scrie 320 i si are pe portbagaj un eleron cam ca al meu. il stiti?
cristic
hai ca ma apuc si eu sa pozez ursii din ploiesti :unibrow:
alex230ro
QUOTE (mertan)
azi in bacau am vazut un urs de la voi din bucuresti. este unul rosu cu numar B ?? TWN e in 4 portiere. pe spate scrie 320 i si are pe portbagaj un eleron cam ca al meu. il stiti?

Urat eleron si urate jante biggrin.gif parcheaza cum iesi din pasaju Obor daca nu ma insel si e 87<
cristic
super rosu ala... ce cod o avea vopseaua?
comisaru
uite si cativa ursi de prin Ploiesti, care mi-au iesit in cale.
mertan
QUOTE (alex230ro)
QUOTE (mertan)
azi in bacau am vazut un urs de la voi din bucuresti. este unul rosu cu numar B ?? TWN e in 4 portiere. pe spate scrie 320 i si are pe portbagaj un eleron cam ca al meu.   il stiti?

Urat eleron si urate jante biggrin.gif parcheaza cum iesi din pasaju Obor daca nu ma insel si e 87<

daaaaa. este sub 87. arein shortz niste proiectoare parca sunt custom made. cam naspa. cand van vreun urs din bucuresti imi salta inima. :cool:
mertan
un urs roshu in 4 portiere. numar inmatriculare AMA????? cei cu el? vreu sa ii stiu ce motor o avut.
Horus
Alte poze cu WRC mai aveti?/
Arata bine masina! (in cele 2 ipostaze) smile.gif
Horus
Ce motor/cata putere are WRC-ul asta?
Butcky, ai postat nishte poze cu WRC-ul mai vechi: http://www.bimmer.ro/forum/download.php?id=1356
altele cu el in acelasi stadiu mai ai?
(arata mult mai bine cu eleronul/capota asta)
haifisch
are motor M5 de 3.6 si 340 de cai stock....acum nu stiu daca a mai umblat la motor biggrin.gif
florin83
315 cai biggrin.gif

ala de 3.8 are 340 cai
mertan
prin bucuresti stit vreo masina cu numarul xox???
florin83
stiu sigur numarul asta, dar pe moment am un lapsus.. nu-mi vine ce masina e..
Gabi_323i
QUOTE (haifisch)
are motor M5 de 3.6 si 340 de cai stock....acum nu stiu daca a mai umblat la motor biggrin.gif

esti cam prost biggrin.gif si sunt 316 cai
florin83
haha.. nu l-ai educat bine laugh.gif laugh.gif

aa.. mi-am adus aminte ce masina e aia cu XOX! un e46 bleu tunat :unibrow: (parca e si cabrio).
mertan
nu mai..... e un e30 model 90.
haifisch
:finger:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.