Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Recomandati-mi un service/mecanic
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
urban
Caut un service/mecanic bun (la toate) .. Masina e un sedan 2 usi 323i 1985 cu motor de 325 putin modificata. Probleme am o gramada incepand de la tabla + vopsea, electrica, mecanica si alte tampenii minore (eu sunt mai cusurgiu din fire si daca nu merge un buton ma enerveaza).
Daca face treaba buna nu ma uit la bani in schimb va trebui sa lucreze ca si cum ar fi masina lui, mare atentie detaliilor (nu vreau sa aud zgomote suspecte, vibratii, sa vad lufturi). Sunt dispus sa o las mai mult timp (mai ales ca nu-mi place sa merg cu ea iarna) ca sa aiba timp la dispozitie.
Am si o lista aproape completa cu probleme plus ce mai gaseste cand o desface .. Astept propuneri smile.gif
TiL
Mecanicul si doctorul nu se recomanda. Eu il las pe Interceptor sa se recomande daca are chef sa se inhame la treaba asta si daca sanatatea ii permite. E bun daca-i lasi masina si nu te grabesti. Bibileste tot ce prinde. Mai rau e ca uneori ai vrea sa te intrebe daca vrei sa-ti umble nu-stiu-unde biggrin.gif
alex230ro
Interceptor = Florin 77 biggrin.gif tinichigiu caut si eu sad.gif Later edit Urban=George cumva?
florin83
dupa avatar asa se pare.. smile.gif

tinichigiu si vopsitor o sa caut si eu prin primavara/vara smile.gif
INTERCEPTOR
eu nu fac tinichigerie dar pot s ava ajut.si cu partea mecanica vrea cineva vine nu vrea se duce in alta parte.nu i frumos sa va rog sa veniti sa va iau bani ...:PPP alex esti cumva distrus ai zis ca iti faci masina la tinichigiu meu si acuma tipi ca .........cauti tinichigiu???sau postezi asa sa nu te plictisesti:PP odiosule
urban
Florin, lasa-mi un numar de telefon sau id de messenger (PM) si poate ne intalnim sa vezi despre ce e vorba.
Btw .. caut bara fata/fusta ca vreau sa dau spoilerele jos.

ps. da .. urban=george smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.