Help - Search - Members - Calendar
Full Version: schimbare motor
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
CAT
ce presupune schimbarea de motor de la 320 la 325 sau 330, in ceea ce priveste actele ?
presupun ca teoretic ar trebui trecut pe la RAR... omologare...acte etc :finger:
din ce am vazut pe forum , se pare ca multi dintre voi ati facut sau intentionati sa faceti transplant de motoare. cat de dificil este dpdv al hartiilor? sau pur si simplu le schimbatzi si atat?

e tentant un 328 la care sa platesti taxe ca la ca un 316... :ninja:
kali
QUOTE (CAT)
e tentant un 328 la care sa platesti taxe ca la ca un 316... :ninja:

asta nu o sa se intimple, ca dupa ce iti omologheaza motorul mai mare - platesti in consecinta ..
pe de alta parte, daca ai masina euro3, nu vei putea omologa decit un motor tot euro 3 (cel putin teoretic) si care a mai fost montat pe sasiul respectiv ...
actele le faci la RAR - se inscrie in cartea de identitate schimbarea de motor ..
mertan
io in vara ash vrea sa fac un trasplant. sa trec de la 2.0 la 2.3-2.5-2.7 si nu cred ca o sa pn 2.7 pe acte, c anu sunt nebun. o sa am o hartie facuta la motra, sau o ceva acolo, si circul asha. si la itp dau o atentie, etc etc etc. sunt multe smecherii.
CAT
pai daca omologhezi motorul e clar ca platesti pt capacitatea respectiva

dar in cazul unui urs 320 cum se procedeaza, legal, sa ii faci upgrade la 2.5?
motorul il aduci de afara, trebuie acte la el? sau te duci cu motoru gata schimbat si le zici alora ca asta e treaba, sa faca bine sa iscaleasca actele cu modificarea biggrin.gif ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.