Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e12 "the duke" - proaspat...
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
lord halo
In sfarsit am gasit un exemplar . Din 1977 ! pentru restaurat . Trebuie facuta ceva tinichigerie la el si motorul inlocuit sau reparat . Are nevoie si de ceva piese : bara fata , bandourile pe usi , oglinzile retrovizoare ( avea doar una ... dar s-a pierdut pe drum sad.gif ) . Caut asadar printre prieteni piesele necesare !
sergiu67
arata foarte bine cum a iesit la vopsit! smile.gif . dar masina asta nu a fost de vanzare?parca asa am vazut pe ceva site...parca la 7mil..nu?
lord halo
acum arata ca in pozele cu vopseaua matuita. Ca azi noapte amadus-o din Buc. Asa arata ea in anuntul de vanzare - 230 euro.
Sportivu
Lord_Halo, sa speram ca nu o sa ai probleme la inmatriculare cu ea. Seria este inconjurata de rugina, este mancata contra-aripa dreapta in ultimul hal. Si eu am vrut s-o cumpar acum ceva timp si m-am lasat pagubas. Nu ma injura...dar nu merita sa bagi bani in masina asta.
TiL
Cat de frumoas arata in primele poze. Cred ca daca o speli ar arata cam la fel de bine.
lord halo
Dimpotriva , sportivule ! ma bucur ca am gasit un e12 pt ca este un rechin care seamana cu celelalte wink.gif pe care le am .... Am nadejde ca voi rezolva cu inmatricularea . Oricum , in plan am toate generatiile BMW ... rechini , ursuleti , pisici...etc. Asa ca sper sa gasesc si un e28 plauzibil in care sa ma pot implica(ce-i drept de la anul !!!) . Imi pare rau ca cel de la tine nu a fost sa fie al meu ! Dar timpul le rezolva pe toate , nu ?!

Astept in continuare prieteni care sa aiba piesele ce-mi trebuiesc !! Astea sunt jantele pe care le primeste masinuta . smile.gif
INTERCEPTOR
daca te ajuta cu ceva bandouri de e 28 ........aveam o bara de e 12 ........dar nu stiu daca mai exista ...si mai aveam ceva piese dar nu le mai gasesc. punte spate cu discuri daca vrei bara stabilizatoare spate.......si nu mai stiu ce mai aveam

ps lord hallo strange bani ........caci in curand vei avea ocazia sa cumperi un bmw 2500 din 1973
haifisch
QUOTE (lord halo @ Oct 2 2008, 06:17 PM) *
Dimpotriva , sportivule ! ma bucur ca am gasit un e12 pt ca este un rechin care seamana cu celelalte wink.gif pe care le am .... Am nadejde ca voi rezolva cu inmatricularea . Oricum , in plan am toate generatiile BMW ... rechini , ursuleti , pisici...etc. Asa ca sper sa gasesc si un e28 plauzibil in care sa ma pot implica(ce-i drept de la anul !!!) . Imi pare rau ca cel de la tine nu a fost sa fie al meu ! Dar timpul le rezolva pe toate , nu ?!

Astept in continuare prieteni care sa aiba piesele ce-mi trebuiesc !! Astea sunt jantele pe care le primeste masinuta . smile.gif

sa speram ca de aceeasi parere o sa fie si baietii de la rar.....

bafta

CRM112
TREBUIE sa fie! smile.gif
sa stapanesti sanatos noua achizitie! smile.gif
lord halo
Ducessa a ajuns acasa . CU mii de multumiri trimise la Gaesti rolleyes.gif !
TiL
Oho, dar s-a plimbat nu gluma. Cum ii place inapoi pe plaiuri dobrogene?
bartro
Ce model e asta? are consola de 518 fara ceas dar are si turumetru unde 518 avea ceas?
lord halo
sincer habar n-am ce model e... Asa l-am luat . Momentan pe meleagurile dobrogene este viscol , asa ca toate sunt la iernat dry.gif
Traiasca Santa Fe-ul... cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.