Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jaffar
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Robert
M-am intrebat de unde vine nickname-ul lui jaffar.
Iata ce am gasit in dictionar:

"WordNet ® 2.0"
Jaffar
n : Indonesian terrorist and Islamic militant who commands the
Laskar Jihad; uses violence to achieve political ends
syn: Jafar, Jaffar Umar Thalib, Jafar Umar Thalib

:eek:
Parca nu se prea potriveste. La prima vedere. Totusi... terorist, ar putea fi. Indonezian... parca, daca ma uit mai bine... Violent... daca ii intreb pe unii, este smile.gif

Deci, lasand gluma la o parte, ce inseamna de fapt nickname-ul "jaffar"? De unde vine?
Robert
QUOTE (jaffar)
fiul soarelui
laugh.gif
316i
S-a terminoiu. Za Oane, unde-i fost pana acu'? biggrin.gif
George77
si noi ar trebui sa facem: :prayer: biggrin.gif
alexandru_83
Avem un Zeu printre noi :nod:
Robert

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
mertan
eu ma gandeam ca esti vreun arab ceva. vreun tigan.
florin83
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
316i
Aaaaaaaaaaaa l-ai facut pe Jaffar "tigan"? Aaaaaaa....vino cu casca de protectie cand vii in Bucuresti. laugh.gif Daca era arabete era bine ca avea bani.
Robert> fine work, real fine work. biggrin.gif
alexandru_83
Marfa poza laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mertan
vin cu tancul. asta e. pai ce, araboii nu sunt tigai?? indieni.
alexandru_83
QUOTE (mertan)
vin cu tancul. asta e. pai ce, araboii nu sunt tigai?? indieni.

Esti rasist? :finger:
Azeea
QUOTE (jaffar)
inseamna "fiul lui". un fel de "escu" sau "ovici" la rusi sau la noi. jaffar sau jafar sau ja'far sau cum s-o mai scrie inseamna in traducere exacta: fiul soarelui.

stiam ca "abu" inseamna "fiul lui..." :retard:
525da
Jaffar era vizirul!Bad guy,care urmarea sa se casatoreasca cu fata sultanului,frumoasa Jasmine.Aceasta insa,il ura.Intr-una din escapadele sale din palat,Jasmine il intalneste pe Alladin si maimuta lui,Abu.Cei doi se plac si...incepe povestioara "care pe care",cu final fericit pentru cei doi.
Cam asta e povestea,dar sigur multi dintre voi ati auzit macar de ea. smile.gif
Robert
QUOTE (525da)
Cei doi se plac si...incepe povestioara "care pe care",cu final fericit pentru cei doi.
Nu prea m-am prins care sunt "cei doi"... Jaffar si Aladin? Jasmine si maimuta Abu? Sau poate Jaffar si maimuta? biggrin.gif
525da
QUOTE (Robert)
QUOTE (525da)
Cei doi se plac si...incepe povestioara "care pe care",cu final fericit pentru cei doi.
Nu prea m-am prins care sunt "cei doi"... Jaffar si Aladin? Jasmine si maimuta Abu? Sau poate Jaffar si maimuta? biggrin.gif

Ba te-ai prins care sunt cei doi! biggrin.gif Jasmine si Alladin. Chiar,ce s-a intamplat oare cu maimuta?Hmm,mi-au crescut copiii si uit povestile sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.