Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar e36 320i sau 318is coupe
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
bogdyy
Cumpar e36 coupe 320i sau 318is neinmatriculat,adusa recent,cu actele in regula,astept oferte,-----------.
bogdyy
Valabil
bogdyy
Valabil!
manole74
Uite aici un E36!
bogdyy
Aoleo Manole,pai la pretul ala luam 2 pisicute:) bune,salut.
walde
QUOTE (ramirezz @ Oct 11 2008, 11:15 PM) *

loooool, de unde ? laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
bogdyy
Din romania, ca din germania luam 2 pisicute si un ursulet la bani aia.
bogdyy
Astept in continuare oferte,318is coupe sau 320i coupe e36 in jurul sumei de 2500 eu,------------ ,oferte cat mai serioase.
walde
QUOTE (ramirezz @ Oct 17 2008, 03:15 AM) *
Din romania, ca din germania luam 2 pisicute si un ursulet la bani aia.

in ce stare ? smile.gif) esti amuzant .. daca tu pana in 3500 poti aduce 2 pisici si un urs ... laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif sau poate aduci dalea de trag sa moara smile.gif)
bogdyy
Walde,asta e realitatea,sunt masini de 15 ani si unele depasesc,cat vrei sa coste omule?deci la bani care o da tipul ala 4000 eu eu vin de afara cu 2 pisicute si un urs,toate in stare buna,dar nu am complic cu asa ceva,eu nu ma ocup cu masini si nici nu imi place sa ma ocup cu masini,e normal ca omu se duce afara o ia cu 1200-1500 daca e coupe sa mai puna si el sa a-si scoata si el ceva, dar unii sunt prea,prea de tot,dar lasa ca stau mult si bine cu ele la pretul ala,salut.
edutxu
nush d udne esti....dar e d vanzare o matza frumoasa in iasi
visinie si are p ea desenul alpina
e din 95 si vrea vre o 4500

dar cred ca mai poti negocvia
bogdyy
Salt,sincer ma fac ca nu am vazut ce ai scris,spunei ca la bani aia poate sa si-o bage direct in..........,ok,salut.
walde
QUOTE (ramirezz @ Oct 18 2008, 03:23 PM) *
Walde,asta e realitatea,sunt masini de 15 ani si unele depasesc,cat vrei sa coste omule?deci la bani care o da tipul ala 4000 eu eu vin de afara cu 2 pisicute si un urs,toate in stare buna,dar nu am complic cu asa ceva,eu nu ma ocup cu masini si nici nu imi place sa ma ocup cu masini,e normal ca omu se duce afara o ia cu 1200-1500 daca e coupe sa mai puna si el sa a-si scoata si el ceva, dar unii sunt prea,prea de tot,dar lasa ca stau mult si bine cu ele la pretul ala,salut.

un e36 in mintile lui fara probleme ascunse costa undeva de la 3.800e in sus ( ma refer strict la sedan ) . Crede-ma ca dupa 1 august a sunat telefonul in draci dupa piese si marea majoritate erau " baietii cu pisici de germania " dalea ...ieftinache la 1.200 - 1.300 euro .

pacat ca nu te intereseaza si starea unei masini si dotarile ...pe tine te intereseaza strict motorul smile.gif
bogdyy
Walde,lasa-ma omule,chiar nu am chef,ce spui tu sunt niste vorbe de samsar plictisitoare,monotone si chiar nu am chef sa mai citesc asa ceva,sunt plictisit de asfel de oameni,ai intalnesti in targuri,care ai vezi duminica de duminica stand si asteptand un naiv sa le ia capodoperele,daca ai chef de vorba,spune-mi de altceva dar nu de oameni ca astia,salut.
moneytehnik
QUOTE (ramirezz @ Oct 19 2008, 08:56 PM) *
Walde,lasa-ma omule,chiar nu am chef,ce spui tu sunt niste vorbe de samsar plictisitoare,monotone si chiar nu am chef sa mai citesc asa ceva,sunt plictisit de asfel de oameni,ai intalnesti in targuri,care ai vezi duminica de duminica stand si asteptand un naiv sa le ia capodoperele,daca ai chef de vorba,spune-mi de altceva dar nu de oameni ca astia,salut.

bine zis!
Alexxx
never mind!
walde
QUOTE (moneytehnik @ Oct 22 2008, 01:17 PM) *
bine zis!

bine zis de ce ?

de abia astept sa vad pisica aia la 1000e in stare perfecta de functionare si cu dotari biggrin.gif
manuEmanuel69
fra iti trebuie neaparat cupe?? am io de vanzare un 318i din 93 neinmatricuulat, adus de aprox o luna din germania...merge belea, la motor si la pe dedesupt nu ai ce lucra( ma refer la bucsi, bieleti si altele...nu se aude nici o bataie) in schimb ai putin de lucrat la exterior un polis, chiar o retusoare de vopsea(ii putin zgariat). Interiorul ii impecabil, culoarea ii un gri metalizat. airbag, abs, inchidere centralizata, servo, norma de poloare ii Euro 2...deci nu scrie nici d3 nici e2, scrie euro2.....ce sa mai zic daca te intereseaza contacteazama si mai vb....il dau in 2500 euro.
TiL
Super oferta biggrin.gif
Glumesc... omul vrea pisica in doua usi, cu 140-150cp. Nu se incadreaza in cerinte sad.gif
EuNuAltul
...si oricum la banii astia o sa-ti spuna ca din germania aduce doua e36. biggrin.gif
ramirezz....ai fost tu in germania? sau poate ai fost si nu ai gasit un e36 frumos fara optiuni sub 2000(nu mai vb de optiuni),si vrei sa iei de aici la 1500.
walde
QUOTE (EuNuAltul @ Nov 20 2008, 04:54 PM) *
...si oricum la banii astia o sa-ti spuna ca din germania aduce doua e36. biggrin.gif
ramirezz....ai fost tu in germania? sau poate ai fost si nu ai gasit un e36 frumos fara optiuni sub 2000(nu mai vb de optiuni),si vrei sa iei de aici la 1500.

la 1500e isi i-a o pisica si un urs ....
bizantz
QUOTE (ramirezz @ Oct 11 2008, 10:15 PM) *

daca fier vechi inseamna "bune" pentru tine da, sunt de acord iti iei 2 poate insa sunt ferm convins ca n-ai fost in viata ta in germania sa vezi cum stau lucrurile, vorbesti aiureli. Am fost recent in germania si dupa ce am vazut 3 masini in locatii diferite, doua din ele erau varza, vasco-cupla defecta etc., am luat un 318is cupe la 2100e negociat, pretul cerut era de 2700e, costul transportului in tara 500e (benzina, autostrazi, mancare etc), dupa ce am schimbat tot ce trebe pe el ca sa fie ok din punct de vedere tehnic masina sta in 3500e insa merge super stabil pana in 220km/h iar RAR-ul si l-a luat pe bune cu brio. Masina am adus-o pentru mine nu pentru vanzare, tu faci confuzie intre cei care auduc masini cu 800-1000e le dichisesc pentru vanzare si cer 3000-4000 pe ele, in cazul asta sunt de acord cu tine ca nu se justifica pretul. Daca tu crezi ca poti sa iti iei o masina "buna" adica fara probleme tehnice grave, la pretul care ai spus visezi neadormit.
walde
VAND BMW E36 318is COUPE
an 1994
EURO 2
interior recaro piele gri deschis
aer conditionat
geamuri electrice
trapa electrica
cotiera
fete de usi cu piele
impecabila, gata pt inmatriculat !

Are numere de tzoll .

Starea ei este foarte buna, consum urban 10% .

PRET 3.500e neg . tel : 0722 775 238

Nu am poze, masina se afla in bucuresti, va rog sa sunati !
stecherro
va salut pe toti!am fost recent in germania si pot sa va spun ca o pisicuta cat de cat fara rugine si care nu e rupta este de 2200e la ursuleti nu stiu pretul dar pot sa va spun ca am vazut unul gata preparat negru cu motor de 2,5 12v full tuning care era 4000 acolo conf (9).gif deci daca e sa vorbim de pisicute frumoase trecem cu mult de 3500e!..o zi faina la toti!
Rotti
nu ai fost unde trebuie, stai calm.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.