Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar cutie automata pt BMW 635 CSi (1982)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
lord halo
Cumpar cutie automata pt un e24 635 CSi din 1982 . Poate are cineva ?! unsure.gif
MeHigh
ce model e cutia? ZF 4HP22?
TiL
Mihai, s-ar pupa cutia de diesel pe M30?
Urmeaza sa dea jos si alex una de pe 2.8, dar nu stiu cum s-o potrivi la motronic.
lord halo
Nu mai am cutia veche ! mi-au aruncat-o astia de la sevice cand am inlocuit-o cu una manuala wallbash.gif
Rotti
am eu una manuala daca te intereseaza
lord halo
am manuala pe ea acum . sad.gif
MeHigh
am una data jos, acasa, la Pitesti, si inca una pe masina. Ambele cutii sunt ok. Curand, o dau jos si pe cea de pe masina, sa pun manuala. Nu stiu cum v-oti intelege voi cu manualele....eu unul, sunt contra lor.
@Lord halo - uita-te pe realoem, si vezi ce scrie legat de cutia care-ti trebuie tie. Ambele care le am eu sunt ZF 4 HP 22
cristivw
Ai un 6er din '82? rolleyes.gif nu-l vinzi? biggrin.gif Chiar si fara cutie! tongue.gif
MeHigh
e 4HP22, acum m-am uitat pe RealOem. Daca nu ai luat inca, te pot ajuta.
@TiL - vad ca sunt la fel cutiile, ramane de vazut daca se pupa. rapoartele sunt aceleasi, difera doar diferentialul spate de la D la B
TiL
pai 4HP22 e 4HP22 si pe diesel si pe benzina si pe BMW si (poate) pe alte marci. Dar ma gandesc ca prinderile pot fi diferite, trebuie verificat.
lord halo
Sigur ca ma intereseaza!!! da-mi detalii pe lord_halo1@yahoo.com . Multumesc !!!! smile.gif
lord halo
AA! imi trebuie si timoneria + plasticul ala cu PRND123 ca mi-au aruncat tot de-acolo sad.gif
lord halo
Printre altele caut orice piesa de e24 !!! Spoilere fata/spate modelul dupa `84 , nasul etc !!!!

Capota !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.