Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce e46 sa iau?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
epsilon
Vreau cam intr-o luna sa imi iau un e46 ceva de prin 2000 ca nu am mai multi bani(maxim 7300-7400euro). Nu stiu ce naiba sa iau sunt in dubiu intre 318 cu 1.8i si un 320 diesel. Care credeti ca sunt mai fiabile si ca o sa ma inteleg mai bine cu pretul pieselor. Eu vroiam benzina ca mie frica de pretu la diesel(piese) dar si consumu e mult mai mare in oras cred, a si inca ceva, credeti ca se merita sa ma duc in germania sa il cumpar sau sa iau ceva din tara, ma gandeam din bucuresti si sal bag pe testeru din vitan.Multam!
alex230ro
tine E34 si stai linistit smile.gif
epsilon
De ce zici asta?momentan si ala e la tinichigiu si merg cu un espero care tocmai s-a stricat(nu mai merge decapt pe gaz) si m-am saturat, vreau o masina mai noua!Vad ca si tu ai un e46 nu esti multumit?
QUOTE (alex230ro @ Sep 17 2008, 04:27 PM) *
tine E34 si stai linistit smile.gif

81DMC77
Eu am tinut cont de sfaturile unui bun prieten, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! Nu am luat 320d pt ca stiu o gramada cu probleme la pompa de injectie, din cauza motorinei, cred.
epsilon
QUOTE (81DMC77 @ Sep 17 2008, 05:15 PM) *
Eu am tinut cont de sfaturile unui bun prieten, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! Nu am luat 320d pt ca stiu o gramada cu probleme la pompa de injectie, din cauza motorinei, cred.

de aia ma tem si eu si as luat 1.8i sau 2.0 dar parca vreau sa-mi permit dupa si sa ies cu ea in oras biggrin.gif
alex230ro
E46 e ok dar la banii aia o sa aibe o gramada de km,consumul e ok la motoarele alea,incearca sa iei 318i nu e diferenta mare de consum.Probleme o sa apara daca masina nu a fost intretinuta.Am E46-le meu are km putini:)
freeone
eu am 320d din 2002 luat de nou de unchiul meu, masina are 160k km , din care 100 k sunt facuti de mine. nu am avut niciodata probleme cu masina, iar ca intretinere mie mi se pare mai avantajos decat benzinarul-cu o conditie- sa sti sa mergi cu diesel.consumul la cei 150 cp nu depaseste 5,5l in afara , iar in oras nu sare de 8, asta in cazul in care depasesc tot ce misca pe sosea wink.gif
epsilon
am gasit pana in 160.000 km chiar pe autovit dar ma tem ca sunt tepe(ma gandeam sa merg cu el la testu din vitan). La diesel stiu in general ca sunt extrem de scumpe piesele si filtrele.

Ionut
daca faci multi km cu masina, renteaza sa iti i-ei un diesel, dar daca nu cumpara benzina.... smile.gif
Sorin
in banii astia cam greu gasesti una in firea ei suncer mai ales aici
Peter Pan
QUOTE (epsilon @ Sep 18 2008, 02:11 PM) *
am gasit pana in 160.000 km chiar pe autovit dar ma tem ca sunt tepe(ma gandeam sa merg cu el la testu din vitan). La diesel stiu in general ca sunt extrem de scumpe piesele si filtrele.

iti dau un sfat, incearca sa cauti o masina de la persoana "normala", sa nu fie samsar.Eu cand cautam masina verificam persoanele care le vindeau dand search pe google la numarul lor de telefon.In felul asta vezi cam ce a vandut individul repectiv....e usor sa-ti dai seama daca e samsar sau nu.Stiu masini aduse din Germania cu cate 300 000 de km si dati innapoi la 120 000 (vezi targ vitan si samsari).Ai mare grija.Un prieten si-a adus un 320d din 99 cu 200 000 km si a platit pe el cam 7500 in Germania + drumul 1000+inmatriculare+revizie+itp si alte alea si a ajuns la 10 000....mi-a spus sincer ca nu prea a facut afacere.....

PS:testul din vitan...nu recomand...cunosc cazuri care au verificat masina acolo...a iesit 98% si peste 2 sapt i-au picat diverse.....
Mai bine o duci la un service normal sa o verifica si sa-ti zica ce mai e de facut la ea...in felul asta poti negocia mai mult la pret

http://www.dandon.ro/
epsilon
cam 30 pe zi cred ca ar fi o medie, cred ca o sa ma indrept catre un 18i si o sa ma duc afara sa il iau, poate mai pun si niste bani peste. m-ar interesa sa stiu daca sunt masini cu adevarat fiabile sa stiu ca o sa am masina la nevoie nu cand vrea ea. Am un e34 acuma din 93 care m-a surprins cat de bine s-a tinut pana acuma pentru an si pret.
cristic
parerea mea este sa-ti iei ce masina iti place, sa fie ingrijita, vopseaua sa fie cat mai ok si interiorul cat mai putin folosit ... si benzinarul si diselul au parti bune si rele, iar in final cred ca la bani (combusibil, intretinere, taxe) tot pe-acolo iesi
io'sŪ
diesel la anii astia o sa gasesti cu foarte... dar foarte multi km (mai ales la banii astia)
PushtiulK
achizitioneaza un benzinar, ca s-a ieftinit benzina:D
batz
parerea mea.cauta un e34 .si stick to that.e46 e o masina buna dar pt aia care nu o folosesc mult si care au si ce sa bage in dansa smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.