Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand bmw 320i an 93 avariat
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
babanovac
Vand bmw 320i an 1993 avariat partea din fata si partea laterala dreapta. Masina nu a rulat nici 1km in tara deoarece a fost adusa pe platforma din austria (acol am avut micul incident ), motorul este in perfecta stare de functionare (nu a fost atins),acte in regula. Dotari : abs,pilot automat,clima,trapa,inchidere centralizata,genti aliaj. Inf.la tel.0746054264;0788154116 Marius
babanovac
suussss
babanovac
Am uitat sa scriu pretul....1.000 euro.
sconx
QUOTE (babanovac @ Sep 16 2008, 08:25 PM) *
am avut micul incident

Fara nici o intentie de ironie....asta numesti tu MIC INCIDENT ???? seamana a dauna totala
INTERCEPTOR
am gasit acolo cu 1000 320 din 92.dar fara optiuni .chel tongue.gifP dar macar era intreg rau.
oricum daca faci un calcul .meritaaaa 1000 adusa aici .
babanovac
QUOTE (sconx @ Nov 3 2008, 10:20 PM) *
Fara nici o intentie de ironie....asta numesti tu MIC INCIDENT ???? seamana a dauna totala

In primul rand "salut" si in al doilea rand cred ca tu nu i-ti dai seama despre ce vorbesti,nu stiu daca esti tu in masura sa i-ti dai cu parerea daca la tine asa ceva inseamna dauna totala. Si ca sa nu fim rai "asa cum ai sustinut si tu " cred ca nu ai citit bine ce am scris si nu te-ai uitat nici prea bine la poze. In fine... omul posteaza altii comenteaza.
babanovac
ssuuss
io'sŪ
cred ca mai bine o dezmembrezi, scoti banii astia pe ea sau chiar mai mult wink.gif
babanovac
QUOTE (io`s @ Dec 29 2008, 01:41 AM) *
cred ca mai bine o dezmembrezi, scoti banii astia pe ea sau chiar mai mult wink.gif

salutare...ms de sfat ..da poate este un sfat bun dar nu sunt de meserie si am zis ca nu ma bag la asa ceva.
babanovac
ssuuss
babanovac
ssuuss
marianKUC
Ma intereseaza pe mine cd-playerul, daca functioneaza.Asta daca este acela fara amplificator.Mai exact daca ai doar un difuzor pe portiera, e ok.Pune un pret!
babanovac
QUOTE (mar33 @ May 18 2009, 08:29 AM) *
Ma intereseaza pe mine cd-playerul, daca functioneaza.Asta daca este acela fara amplificator.Mai exact daca ai doar un difuzor pe portiera, e ok.Pune un pret!

Salutare....dupa cum cred ca am m-ai spus masina o dau cu totul,nu ma apuc eu sa dezmembrez nimic de pe ea...m-ai ales ca nu am facut de la bun inceput asa ceva.Poate era m-ai bine ,dar asta este. Sory
babanovac
QUOTE (babanovac @ Oct 8 2008, 12:33 AM) *
Am uitat sa scriu pretul....1.000 euro.

Sa dat..se poate inchide !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.