Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Instalare Win Xp pe un sistem care are Linux
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Vinti
Sal
am cumparat un sistem si are Linux cum draq bag Xp-ul ca nu are unitate de disketa are o porcarie ceva cu card parca a zis ala de la magazin.
Am bagat CD-ul cu XP da nu ia butarea de pe el intra in Linux direct
Merci
Vinti
pai eu intram in bios apasand tasta DELETE inainte sa intre in sistem da vad ca nu merge. Mai e o varianta ca nu sunt asa priceput la calculatoare adica nu sunt bata ma pricep cat de cat
Vinti
merci mult
George77
La mine intra in bios cu F10 ,vezi si tu sa fi atent la ce iti scrie pe monitor pe ce tasta sa apesi pt BIOS SET UP
sixx
La majoritatea bios-urilor noi, daca apesi F8 iti va aparea un o lista cu toate optiunile de boot device, din care alegi unitatea in care ai cd-ul cu windows.. si aia e.
Viper05
QUOTE (sixx)
La majoritatea bios-urilor noi, daca apesi F8 iti va aparea un o lista cu toate optiunile de boot device, din care alegi unitatea in care ai cd-ul cu windows.. si aia e.

F8 face total altceva...
sixx
Cum ar fi ?

Later edit: Poate nu am fost destul de explicit. Se apasa F8 in timpul POST-ului.. nu dupa ce a inceput sa booteze Winblowz-ul.. caz in care, intr-adevar F8 face cu totul altceva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.