Vinti
Jan 5 2006, 06:03 PM
Sal
am cumparat un sistem si are Linux cum draq bag Xp-ul ca nu are unitate de disketa are o porcarie ceva cu card parca a zis ala de la magazin.
Am bagat CD-ul cu XP da nu ia butarea de pe el intra in Linux direct
Merci
Vinti
Jan 5 2006, 06:12 PM
pai eu intram in bios apasand tasta DELETE inainte sa intre in sistem da vad ca nu merge. Mai e o varianta ca nu sunt asa priceput la calculatoare adica nu sunt bata ma pricep cat de cat
Vinti
Jan 5 2006, 07:02 PM
merci mult
George77
Jan 5 2006, 07:10 PM
La mine intra in bios cu F10 ,vezi si tu sa fi atent la ce iti scrie pe monitor pe ce tasta sa apesi pt BIOS SET UP
sixx
Jan 5 2006, 09:37 PM
La majoritatea bios-urilor noi, daca apesi F8 iti va aparea un o lista cu toate optiunile de boot device, din care alegi unitatea in care ai cd-ul cu windows.. si aia e.
Viper05
Jan 5 2006, 09:55 PM
QUOTE (sixx)
La majoritatea bios-urilor noi, daca apesi F8 iti va aparea un o lista cu toate optiunile de boot device, din care alegi unitatea in care ai cd-ul cu windows.. si aia e.
F8 face total altceva...
sixx
Jan 5 2006, 10:22 PM
Cum ar fi ?
Later edit: Poate nu am fost destul de explicit. Se apasa F8 in timpul POST-ului.. nu dupa ce a inceput sa booteze Winblowz-ul.. caz in care, intr-adevar F8 face cu totul altceva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.