Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filtru polen
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
Peter Pan
Salutare.As vrea sa imi schimb filtrele de polen de la masina ( am inteles ca sunt doua) si nu as vrea sa merg la un service pt asa ceva.Stice cineva pe unde sunt si cum se pot schimba?Multam.
io'sŪ
nu sunt 2, e numai unul (la e39 sunt 2, la e46 e numai unu)

deschizi capota, in dreptul grilei de aerisire ai sa vezi 3 butoni (sa le zic asa) rotesti 90* ca si cum ai desuruba, iese tot capacul, scoti filtru vechi (culiseaza in fata masinii parca) si il pui pe ala nou, apoi pui capacul la loc, inchizi capota si G A T A !!!
durata de lucru.... 1 minut biggrin.gif

spor la treaba!!!
Rares
QUOTE (io`s @ Sep 2 2008, 10:25 PM) *
nu sunt 2, e numai unul (la e39 sunt 2, la e46 e numai unu)

deschizi capota, in dreptul grilei de aerisire ai sa vezi 3 butoni (sa le zic asa) rotesti 90* ca si cum ai desuruba, iese tot capacul, scoti filtru vechi (culiseaza in fata masinii parca) si il pui pe ala nou, apoi pui capacul la loc, inchizi capota si G A T A !!!
durata de lucru.... 1 minut biggrin.gif

spor la treaba!!!

Eu cred ca totusi sunt 2 filtre la cele cu clima "bizonica".. sau ma insel??
io'sŪ
la e46 nu exista clima "bizonica"

sau poate nu e vb de e46, sa ne spuna @peterpan despre ce masina e vb (la seria 3 e46 tongue.gif )
Ionut
subscriu la ceea ce spune io's....la e46 exista un singur filtru de polen, la baza parbrizului...durata de schimbare max 5 min... smile.gif
Peter Pan
ie 46 smile.gif , ma simplu decat ma asteptam.Multumesc.
elzorabm
de obicei mirosul urat reapare daca nu se remediaza si problema "o ringuri-lor" sau garniturilor de la stergatorul de parbriz, daca este dusa garnitura apa intra in continuare in camera filtrului de polen pe langa axul stergatorului si pe filtrul nou se vor observa urme noi de mucegai sau umezeala... care de fapt este cauza mirosului neplacut din masina.... am observat chestia asta din intamplare la service cand schimbam filtru si afara ploua....filtru era ud si plin de mucegai....nu strica sa verificati si chestia asta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.