Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand oglinda retrovizoare BMW
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
cristivw
Vand oglinda retrovizoare manuala BMW.
Se potriveste pe mai multe serii: E34, E36, E38, E39, E46 etc.
Stare impecabila, fara zgarieturi!

Pret: 130 RON cu transport gratuit.

Tel.: 0721 400 528, 0765 419 528.
cristivw
Anunt valabil...
cristivw
Anunt valabil...
CRM112
pe e31 merge? huh.gif
cristivw
QUOTE (CRM112 @ Sep 15 2008, 04:58 PM) *
pe e31 merge? huh.gif

E31 adica seria 8? blink.gif Maaamaaa cat ador masinutele alea!
Zi-mi cum se face prinderea de parbriz la oglinda ta. A mea are o prindere sub forma de triungi tesit in colturi sa zicem, sper ca ma exprim corect. O sa revin si cu o poza zilele astea, dar masina mea este momentan in service, si oglinda este in torpedo...
cristivw
Anunt valabil...
cristivw
Anunt valabil...
cristivw
Anunt valabil...
cristivw
Anunt valabil...
cristivw
Anunt valabil...
cristivw
Anunt valabil...
ionusunt
niciodata nu am facut d-asttea ...dar o oglinda m tech aia cu lumini e 50 de euro .....oglinda asta e ca a mea din e30 cabrio ....
pe bune mai mult de 50 ron nu cred ca face...hai 70 maxim !
iti urez bafta la vanzare!
ledocteur
eu am dat 50 de ron pe oglinda mtech laugh.gif
cristivw
Detaliaza treaba cu oglinda M Tech. Asta este de E46. Alta mancare de peste. De curiozitate, arata-mi si mie te rog o oglinda M Tech, sa vad ce inseamna "cu lumini". Deci nu glumesc, chiar nu stiu ce este aceea.

LE: deci oglinda asta nu este ca la E30... E46... imi pare rau... e cu totul alta treaba. Deci sub nici o forma 50 RON...
ionusunt
QUOTE (cristivw @ Nov 8 2008, 07:18 PM) *
Detaliaza treaba cu oglinda M Tech. Asta este de E46. Alta mancare de peste. De curiozitate, arata-mi si mie te rog o oglinda M Tech, sa vad ce inseamna "cu lumini". Deci nu glumesc, chiar nu stiu ce este aceea.

LE: deci oglinda asta nu este ca la E30... E46... imi pare rau... e cu totul alta treaba. Deci sub nici o forma 50 RON...

aia m technik are lumini pe ea pt citit harta ,.....e mai groasa...
da nu e de e30 e de e46 dar e la fel ca cea din e30 .la fel e si maciulia de la schimbator.e identica. bmw inca mai foloseste aceleasi repere la masini noi wink.gif sa nu te mire ! .nu sari ca ars....am spus si mai sus. nu am mai facut niciodata comentariu asupra pretului .
PS: oglinda noua costa 50 e ! http://bmwfans.info/original/E30/Cab/325i-...51/ill-51_0481/

LE : stiu e link de e30 ....uita te si la e46 ! e 55 acolo ....5 euro in plus...iar la e46 sunt 3 tipuri de oglinzi !

LE2 : eu nu vreau sa iti stric topicul ! sa nu crezi asta. sper ... smile.gif
bafta cu vanzarea ! up !!!!
io'sŪ
"MTech" adica are spoturi pt citit incorporate, e o oglinda normala + acele spoturi, are aceiasi forma, aceiasi marime... e mai şic cu spoturile alea wink.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Nov 9 2008, 02:17 AM) *
"MTech" adica are spoturi pt citit incorporate, e o oglinda normala + acele spoturi, are aceiasi forma, aceiasi marime... e mai şic cu spoturile alea wink.gif

iar la ursu sedan e chiar buna ca ala are lumini numai deasupra usilor spate ! wink.gif vb din experienta biggrin.gif tongue.gif
plus daca nu ti merge lumina la scrumiera , e la fix laugh.gif tongue.gif
cristivw
Ma rog, poate seamana prinderea... E46 are lampile de citit in plafoniera... Ma rog, voi stiti.
Oricum pretul la care vreau sa dau oglinda asta este 100 RON...
cristivw
Anunt valabil...
cristivw
Topicul se poate inchide.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.