Help - Search - Members - Calendar
Full Version: My BMW E21 with m50 motor
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
james_holden
ce parere aveti?
shapte
baga si tu un istoric si mai pune niste poze. in rest arata bine.... tongue.gif
james_holden
QUOTE (shapte @ Aug 24 2008, 02:01 PM) *
baga si tu un istoric si mai pune niste poze. in rest arata bine.... tongue.gif

pai masina am cumparat-o de la un tatae de 80 de ani acum vreo 2 ani motoru original a fost un 1.5 ea este din 82 am revopsito i-am skimbat jantele i-am pus motorul asta de 2.0 24valve care trage extraordinar dar mai am de skimbat unele piese la ea ex:diferentialul pt ca a ramas acelasi si am rapoartele foarte scurte si mai trebuie sa ii fac racirea ca se cam incinge pt ca nu mi-a intrat radiatorul motorului si i-am pus unul tot de rekin si nu prea face fatza!!
iar poze or sa mai apara cat de curand
alex_maniacu_91
vad ca ai lasat radiatorul original de pe 315.face fata?frumoasa masina
ZerO_CooL
Salut. Vad destul de des masina prin titan... imi place mult... daca ai si cobori-o putin... ar fi de vis... motorul l-ai pus recent sau de cand ai luat masina ?
james_holden
QUOTE (ZerO_CooL @ Aug 24 2008, 05:57 PM) *
Salut. Vad destul de des masina prin titan... imi place mult... daca ai si cobori-o putin... ar fi de vis... motorul l-ai pus recent sau de cand ai luat masina ?

pai pe acolo stau si am degand sa o mai cobor si sa ii intaresc amortizoarele.cand am cumparat-o avea motorul original 1.5 iar asta l-am pus acum o luna cam asa
ZerO_CooL
Superb. Am vazut-o cateva saptamani stand pe langa sectia 13... abia astept sa o vad cu motorul asta si coborata...
05aBi
CITAT(james_holden @ Aug 24 2008, 03:23 PM) *
mai trebuie sa ii fac racirea ca se cam incinge pt ca nu mi-a intrat radiatorul motorului si i-am pus unul tot de rekin si nu prea face fatza!!

CITAT(alex_maniacu_91 @ Aug 24 2008, 05:15 PM) *
vad ca ai lasat radiatorul original de pe 315.face fata?frumoasa masina

----
draguta masina, sa o stapanesti sanatos !
P.S.: suntem vecini, eu stau pe Trapezului tongue.gif
haristeas51
La exterior arata destul de bine.
Dar totusi sub capota e jale. Nu te supara..
james_holden
QUOTE (haristeas51 @ Aug 24 2008, 07:52 PM) *
La exterior arata destul de bine.
Dar totusi sub capota e jale. Nu te supara..

cevrei frate abea i-am pus motorul mai e inca de munca la ea....
Sportivu
Faina masina. Pana una alta, fa-ti rost de un electroventilator si monteaza-l. Unul mare... Cauta solutii...vezi ce radiatoare mai mari intra, dar tot cu electroventilator, ca sa nu ai suprize.
james_holden
QUOTE (Sportivu @ Aug 24 2008, 11:05 PM) *
Faina masina. Pana una alta, fa-ti rost de un electroventilator si monteaza-l. Unul mare... Cauta solutii...vezi ce radiatoare mai mari intra, dar tot cu electroventilator, ca sa nu ai suprize.

pai i-am pus electroventilator de 3.5 si nu prea face fata daca nu ma dau la ea e ok o tine constanta temperatura dar daca o calc nu mai face fata.am si elicia motorului sparta cred ca mai are doar 2 palete.. cred ca si din cauza asta
xander
sfatul meu e sa protejezi calculatorul de apa
daca ajunge apa la el posibil sa o ia razna motoru
james_holden
QUOTE (xander @ Aug 24 2008, 11:20 PM) *
sfatul meu e sa protejezi calculatorul de apa
daca ajunge apa la el posibil sa o ia razna motoru

pai nu prea are cum sa ajunga apa la el
haristeas51
eu ma refeream la rugina de sub capota, care se rezolva inainte sa pui motorul. smile.gif
TiL
Eu cred ca ar putea face fata chiar si radiatorul asta, daca l-ai curata pe exterior cu jet de apa si ai inlatura elementii indoiti, care obtureaza trecerea aerului.

In rest, super bombita smile.gif
Rotti
QUOTE (haristeas51 @ Aug 25 2008, 01:16 AM) *
eu ma refeream la rugina de sub capota, care se rezolva inainte sa pui motorul. smile.gif

rugina de sub capota a fost indepartata mai putin cea de pe tragger care se face si cu motorul pe masina. poate il ajutati careva cu un radiator de aluminiu care sa intre in locul aluia de pe masina. si cu un vascocuplaj si elice. Gabi nu aveai tu diferential de 323?

a facut prima victima masina, Vectra i500 200 cp
ZerO_CooL
La cat mai multe !
alex230ro
Vectra i500!?!?
316i
Ce-i aia? smile.gif
Mouse
opal frate...
parca a fost bagat cu picioarele motoru ala asa de inghesuit e... smile.gif
degeaba ai electroventilator daca nu ai termocupla bine pusa sau il ai pe buton? mellow.gif
Rotti
http://i500stefan.universalcars.nl/index.htm
vectra b 2.5 v6

electroventilatorul e pus ca si radiatorul provizoriu, cautam un radiator bun ca sa-i putem pune la loc vascocuplajul si elicea
TiL
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4685&hl= ?
Dar e cam gros. De exemplu, la E28 mergea pe td, dar daca-l lasam la M30 nu mai ramanea loc pentru vasc.
james_holden
QUOTE (TiL @ Aug 30 2008, 12:31 PM) *
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4685&hl= ?
Dar e cam gros. De exemplu, la E28 mergea pe td, dar daca-l lasam la M30 nu mai ramanea loc pentru vasc.

mersi frumos dar am rezolvat-o cu racirea i-am schimbat radiatorul cu unu de volvo mai mare un pic si decat al motorului original i-am pus si vascocupla si termostatu ca nu avea si acum e ok chiar daca il alerg
INTERCEPTOR
atunci e totul ok. trage ?? tongue.gifP
james_holden
QUOTE (INTERCEPTOR @ Sep 3 2008, 01:36 PM) *
atunci e totul ok. trage ?? tongue.gifP

trage impresionant eu sunt multumit dar mai trebuie sa ii schimb amortizoarele pt ca la viteza mai mare e cam instabila
ZerO_CooL
Ce ai facut la Craiova ? Ai apucat sa te dai ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.