-Fabricatie 02.1985, interior bej, negru diamant, 184 cai, 117000 km, masina a stat ~6 ani, apoi din 2006-2008 s-au investit aprox. 3000 E in piese originale BMW: arcuri si amortizoare M technic noi, toba noua. senzori, aeroterma noua, articulatie fata noua, bucsi,etc. Fostul proprietar a fost un profesor chirurg din Sibiu, deci nu a forjat masina si sustine ca a investit mult in ea. Masina este foarte inchegata, nu suna nimic pe ea.
-Dotari: ABS functional, trapa electrica, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, alarma, volan M tech
-fara rugina, interior putin uzat stofa bej, recent vopsit pe alocuri-capota, masca, clapeta-
-necesita reparatii la timonerie si diferite reglaje (avansul, etc)
Odata cu masina vin aprox. 200 kg de piese: usi(4), haion, capota, faruri(3), stopuri(4), debitmetru, grile, nas, aeroterma, manere, ornamente,etc etc
-am 2 seturi de jante: pe 15" cu gume de vara si pe 14" cu gume de iarna, ambele f putin rulate
Vand masina fiindca am ajuns sa nu-mi mai permit sa intretin nici un fel de masina, nu doar BMW...nu mi-au iesit calculele. Cu regrete, trebuie sa renunt la masina pe o perioada nedeterminata si oricum sunt satul de ele fiindca am pierdut mii de E in ultimii 5 ani investind in ele si schimbandu-le. Cu asta am circulat aprox. 300 km in aprox. 1 luna si pot spune ca este o baza buna, o masina care nu necesita investitii mari in viitorul apropiat si pentru asta pretul este ca atare.
Poate fi vazuta si la rubrica "Masina mea" : http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=5281
Pret: 2800 E
TEL 0749260860