Help - Search - Members - Calendar
Full Version: al 3-lea urs.....
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
jakal
dupa cateva luni de cautari am gasit un urs bunicel......si ca stare de functionare si ca pret
cateva detalii
motor 2,5 (trage bine) trecut in acte
interior recaro piele (si incalzite-P)
geamuri electrice
ABS
sevo directie
jante BORBET A 16" 7,5 j
aspect dragutzel (are niste spoilere cam ordinare)

mai imi trebuie un blocant,si suspensie sport in prima faza...
o sa revin si cu poze......
MeHigh
sa-l stapanesti sanatos. are cev a dotari, ABS-ul imi pare bun, si servo. ce an e?
jakal
dotari cam astea.....nu prea ma omor cu AC sau altceva ca oricum nu merg zi de zi cu ea....

am luat-o sa-mi fac damblaua cu ea........
INTERCEPTOR
scapa de barile alea.si gaseste niste faruri de scurta ca pare negru ala din stanga .in rest e frumusica.
Rares
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 19 2008, 04:19 PM) *
scapa de barile alea.si gaseste niste faruri de scurta ca pare negru ala din stanga .in rest e frumusica.

Si de presurile alea....
edutxu
frumoasa masina...in timp se schimba toate....smile.gif
jakal
faruri am gasit cu lupa.......barile le voi sparge cu ciocanul cum fac de bani......
presurile din masina au fost puse de urgenta ca nu avea deloc....stiu ca sint oribile dar era pacat de mocheta...
Mouse
nu e rea...un sfat! nu sparge barele crede-ma k cineva o sa ti le cumpere pe cel putin 400-450lei wink.gif
mai sunt si baieti carora le place tuningu' asta...cum i-a placut si ex-ului prop.

cel mai frumos ii sta masinii cu bare cromate...si mtech1
asa vad eu o masina cu stopuri mici mai ales ca e din ce in ce mai rar mtech1

Bafta!
jakal
sa sti ca multi m-au sfatuit sa pun m-tech 1....si cred ca asa o sa fac.......
masina a facut o mica revizie, am schimbat suporti motor,placute frana fata,flansa cardan ca erau numai sforile de ea:)
arcuri fata si mici reglaje..mai trebuie sa ii fac ungiul de fuga ca la viteza mai mare se cam imprastie...smile.gif)

sa vad pe unde gasesc arcuri spate la un pret rezonabil...........
jakal
m-ar interesa 6 injectoare de 2,5 24 V......aveti idee la ce pret merg?.....are cineva...?
jakal
am fost cu el la RAR si a mers f repede ....masina e dreapta in acte.........

mai am un hop cu revizia ca deja e joasa de fata si am atins cu bara fata toate marginile din hala aia imputita:)

sper sa o rezlv cu jantele astea ca mi-e sila sa le schimb.........
MeHigh
vezi ca vinde cineva pe 4tuning 6 injectoare de 2.5 24V, nu mai stiu exact unde era topicul, daca nu il gasesti iti dau linkul cand ajung acasa, de la lucru. Aici nu merge 4tuning.
jakal
am vazut....le vinde maroo.......

sau poate e altul...........
MeHigh
nu, despre userul Maroo vorbeam si eu.
jakal
trebuie sa le schimb neaparat....pe la 5000 de ture masina are un hop.....da in nas cum se spune,cam o secunda asa.....dupa care isi revine si trage iar...dar secunda aia o pierd la fiecare viteza schimbata....

cam nasol ca vin tare din urma altii...........
am probat si pompa de benzina si nici aia nu baga cum ar trebuii
jakal
azi am rezolvat si cu ITP........2010:).....mai am asigurarea si drumul pe la ghiseele militiei.......

pina acum a mers repejor......spre sa mearga asa pina la sfirsit si mama o sa fie o propietara de 2,5....

pasionata de tobe ,jante si curse....smile.gif)
Mouse
haha ce combinatie...o bagi pe maica-ta la inaintare lgh (24).gif
jakal
pai m-am saturat ...deja am 3 masini pe numele meu.......

o sa fie caterinca cand or sa vada varsta propietarei.......smile.gif)smile.gif)

eu le spun ca am luat masina cu imprumut de la ea sa fac si eu piata....sa duc copilul la gradinita.....

nu stiu eu ce face ea noaptea cu masina....smile.gif)
jakal
am reusit sa o inmatriculez azi, maine iau numerele.......
am mai coborat-o un pic...sa vad poate o plimb la buzau la o "dunga"......smile.gif)
316i
QUOTE (Mouse @ Aug 28 2008, 07:36 PM) *
haha ce combinatie...o bagi pe maica-ta la inaintare lgh (24).gif

Da' mama care e proprietara de 1.8is turbo ce sa mai zica... biggrin.gif
jakal
QUOTE (316i @ Sep 4 2008, 12:13 PM) *
Da' mama care e proprietara de 1.8is turbo ce sa mai zica... biggrin.gif

le dam masinile si le aliniem la start........... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jakal
azi am luat si numerele.....gata de diseara o ardem legal.................smile.gif
jakal
dau bine albe....??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.